Gratis Aanmelden

Vrouw Nothappy zoekt man

Nothappy (49)

Ik zit in een relatie waarin ik niet gelukkig ben en ik hou het samen wonen dan ook tegen, ja waarom verder gaan in een relatie waar je niet happy in bent. Er is ook een gezegde dat je je huid niet moet verkopen voor je de beer geschoten hebt dus waarom zou ik dan niet gebruik maken van de gelegenheid om eerst een leuke andere man te vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nothappy
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Medemblik
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Nothappy van 49 uit Medemblik, Noord-Holland zoekt man
Hairlady (44)
★★★★★
Mijn mooie donkere haren willen over een sexy body strelen, dit is mijn manier van een massage geven. Je huid zal ervan tintelen, kom ik bij je meest intieme plekje dan zal mijn mond het hete werk overnemen.
Geile Hairlady zoekt man
Anoushka (45)
★★★★☆
Naar jou ben ik op zoek! (hoop ik althans) Ik zal iets over mezelf vertellen, ik heet Anoushka, ik woon in groningen, ben gescheiden en ben nu een alleenstaande moeder en al veel te lang alleen!!
Gescheiden Anoushka zoekt man
Wilaltijd (46)
★★★★★
Zoek iemand voor fun/sex en meer, postuur is niet van belang als je er maar zin in hebt.
Rijpe Wilaltijd zoekt jongen
Holsa (44)
★★★★☆
Waarom alle mannen op sexy slanke dames vallen weet ik niet want ik ben zeker niet de slankste. Ik kan wel heel sexy zijn maar dan moet jij mij wel de kans geven om je te kunnen verleiden.
Rijpe Holsa zoekt neuk date
Fatiehe (45)
★★★★★
Soms hoor ik een liedje op de radio en denk ik kon ik maar een dansje hier op doen. Maar dansen in je eentje is lang niet zo leuk.
Milf Fatiehe zoekt neuk date
Paardemiesje (46)
★★★★★
Met mijn paard leg ik heel wat kilometers af. Maar het is ook weer tijd dat ik op een ander paard weer ga stappen want alleen is ook maar alleen.
Gescheiden Paardemiesje zoekt sexdating
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Lucia
★★★★★★★★★★
Hi... ik heb een aantal Ikea meubels op het oog die ik zelf niet kan transporteren en ik heb ook niet het geld voor een levering... Wie accepteert deze klus in ruil voor een uurtje sex?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten