Gratis Aanmelden

Mama Nikita7 zoekt dating

Nikita7 (27)

ik zoek een leuke, lieve, sociale, en eerlijke jongen waarmee ik samen een toekomst kan opbouwen. Als je reageert wil ik wel heel graag dat je serieus bent want heb wel eens vaker meegemaakt dat ik tijd verspil aan iemand die het totaal niet meende en dat wil ik niet nog een keer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nikita7
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Nikita7 van 27 uit Leeuwarden, Friesland zoekt dating
Missnoes (46)
★★★★☆
Rennen en de mijn muziek knetterhard aan, even helemaal mijn hoofd leeg maken. Ik kan niet blijer worden van die momenten of misschien wel als er iemand naast mij rent.
Rijpe Missnoes zoekt man
Enjoylife (45)
★★★★★
Hard, teder en extreem. Het maakt mij allemaal niks uit, mijn interesses zijn breed op gebied van sex.
Mama Enjoylife zoekt sex
Volharder (45)
★★★★☆
Het vertrouwen in de mannen ben ik na 2 slechte relaties niet kwijt geraak, ik voel aan alles dat er ook lieve eerlijke mannen zijn. Ik houd het er maar op dat ik 2x op een foute man gevallen ben, wie weet word de 3x relatie wel de relatie waar ik gelukkig van word.
Milfje Volharder zoekt relatie
Huyl (46)
★★★★☆
Het leven is een feestje hang jij de slingers voor mij op?
Rijpe Huyl zoekt dating
Silia (44)
★★★★☆
Eerlijk, betrouwbare man gezocht voor een date en wellicht meerdere. Ik laat me graag mee uiteten nemen naar een gezellig restaurant en daarna samen naar huis of niet.. Ik vind het echt spannend en weet niet zo goed wat ik hier over mezelf kan schrijven, je mag het me vragen!
Milfje Silia zoekt neuk date
Fenij (46)
★★★★★
Zo ik ben weer helemaal klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Soms moet je stappen maken in het leven en op dat punt ben ik nu.
Gescheiden Fenij zoekt contact
Ela
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die af en toe een weekje op mijn hond zou willen passen. Ik heb schulden, dus geen geld voor betaling, maar ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten