Gratis Aanmelden

Milf Kissxoxokiss zoekt contact

Kissxoxokiss (41)

Mijn leven is een puinhoop geweest. Nu ben ik er klaar mee en nu zoek ik eens een leuke vent die niet alleen aan sex denkt. Natuurlijk is dat belangrijk maar het gezellig hebben samen is net zo belangrijk toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Kissxoxokiss
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Weert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf Kissxoxokiss van 41 uit Weert, Limburg zoekt contact
Kayly (41)
★★★★★
Na mijn scheiding een poosje alleen geweest, maar daar kan ik niet tegen hoor. Ik heb een kerel om me heen nodig. Een echte man. Lekker breed, lekker sterk en lekker stoer. Ik hou er wel van, een man die het heft in handen neemt. Neem jij de leiding maar, ik volg wel.
Rijpe Kayly zoekt sex
Romijnia (42)
★★★★★
Ik ben geen hopeloos geval of radeloos omdat ik geen partner heb. Bewust ben ik enkele jaren alleenstaand geweest maar kijk nu verwachtingsvol uit naar de mannen die op me reageren.
Moeder Romijnia zoekt man
Heleni (43)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding moet ik zeggen dat ik toch wel heel goed mijn plan trek ook al is het alleen. Vooral gezelschap mis ik wat ik ben dan zelf iemand die graag praat en ergens toch ook wel een knuffelaar.
Gescheiden Heleni zoekt dating
Bitsiena (41)
★★★★☆
Mocht het je leuk lijken om mij te leren kennen dan verwacht ik een lief berichtje van je waarin je me uitleg geeft waarom je me wil leren kennen en wie jij bent. Mijn ex heeft me bedrogen en dat is de reden waarom we zijn gescheiden.
Dame Bitsiena zoekt jongen
Globetrottertje (41)
★★★★★
ik ben niet meer heel jong, maar ik wil wel degelijk wat. Ben jij reislustig, ondernemend en heb je een brede kijk op de wereld om ons heen, dan kom ik graag met jou in contact.
Geile Globetrotter zoekt neuk date
OctaviaX (43)
★★★★★
Zingen kan ik best wel onder de douche dan. Maar als ik nu gezelschap zou hebben die mij ook lekker mijn rug was zeg ik misschien wat anders. Ben je al nieuwsgierig?
Gescheiden OctaviaX zoekt dating
Aimee
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man of een vrouw die mijn oven schoon wil komen maken en ruil daarvoor met mijn borsten wil spelen. Betasten, likken en er over klaarkomen.
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Parket leggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten