Gratis Aanmelden

Mama 2thepoint zoekt man

2thepoint (43)

Wil er snel voor gaan, niet te lang lullen

Maak contact met haar
  1. Naam: 2thepoint
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Maassluis
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama 2thepoint van 43 uit Maassluis, Zuid-Holland zoekt man
Dearjoy (42)
★★★★★
Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.
Geile Dearjoy zoekt sexdating
Ammeh (41)
★★★★★
Ik sta al een tijdje droog en het begint nu toch echt wel te kriebelen, dus dan kom ik er maar gewoon voor uit, ik wil seks het hoeft voor mij geen relatie te worden als je mij maar op zeer korte termijn wil komen neuken.
Moeder Ammeh zoekt relatie
Tamaraatje (42)
★★★★☆
Iedere avond verwend worden door een leuke man en verder niets van me verwacht. Ik weet dat dat waarschijnlijk een onmogelijke opgave is, maar ik ga het toch proberen. Ik zoek dus iemand die (bijna) iedere avond bij me kan komen, of ik bij jou en me wil verwennen. En daarna weer naar huis dus.
Dame Tamaraatje zoekt man
Anktzktconnectie (41)
★★★★☆
Niets moet en alles mag is mijn motto. Ik ben geen Pietje precies en leef mijn leven al een tijdje als single. De periode tijdens de scheiding was geen pretje en ik was het vertrouwen in mannen grotendeels kwijt. Nu ben ik weer zover om een relatie aan te gaan met de man die me lief heeft.
Milf Anktzktconne zoekt jongen
Rinchell (42)
★★★★☆
Ik hoop niet dat je verder kijkt nu je mij hebt gevonden. Ik ben een heel leuke vrouw, spontaan, sociaal en natuurlijk ontzettend lief. Het single leventje bevalt me niet zo en kijk uit naar de reacties van leuke mannen die ik hoop te krijgen.
Vrouw Rinchell zoekt dating
Xiion (42)
★★★★☆
Fotograferen is wat ik graag doe, alleen het blijft meestal bij selfies of natuur foto's. Zijn natuurlijk niet minder mooi maar een mooie man zou ik ook wel eens voor mijn lens willen.
Dame Xiion zoekt dating
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Tak afzagen (Klus van half uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten