Gratis Aanmelden

Milf Tefeeeel zoekt contact

Tefeeeel (35)

Niet zo heel veel te zeggen, denk dat als je mijn foto’s bekijkt dit wel genoeg zegt toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Tefeeeel
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Tefeeeel van 35 uit Almelo, Overijssel zoekt contact
Cornelia35 (43)
★★★★☆
Ik ben niet direct op zoek naar een relatie, dit is in mijn ogen iets dat moet groeien. Ben een gevoelig en gereserveerd persoon, maar ik heb dan ook de nodige bagage in mijn rugzak. Als je me eenmaal echt leert kennen ben ik erg lief, open, eerlijk, zorgzaam en liefdevol. Door een lichamelijke beperking kan ik niet alles meer, dus ook begrip, geduld en behulpzaamheid zijn heel erg welkom. Verder hecht ik bijzonder veel waarde aan oprechte intenties en duidelijkheid.
Mama Cornelia35 zoekt sexdate
Renhee (43)
★★★★★
Een keer de bloemetjes buiten zetten lijkt me heerlijk, het liefste in gezelschap van de man die de ware voor me is. Samen er op uit trekken en genieten van elkaar is waar ik voor ga.
Vrouw Renhee zoekt man
SoftieTamaar (41)
★★★★☆
Leg alsjeblieft geen claim op me als we een relatie krijgen, ik ben iemand die van een beetje vrijheid houd en niet op jaloerse mannen valt. Ik ben inmiddels drie jaar gescheiden en wacht met smart op een lieve man die bij me past.
Moeder SoftieTamaar zoekt contact
Selinky (41)
★★★★☆
Als je ook toe bent aan een geil contact dan ben je bij mij aan het juiste adres aanbeland. Ik zoek een knappe, te vent die al mijn gaatjes wil volpompen met zijn geile zaad.
Dame Selinky zoekt dating
SonJaLief (43)
★★★★★
Een vrouw ben ik die vol uitdagingen zit, zelf ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik zoek een nieuwe uitdaging, de uitdaging van een lieve man ben ik naar op zoek.
Moeder SonJaLief zoekt relatie
Audry_H (41)
★★★★☆
Mijn ex wil me niet meer, die ging er vandoor met een jonger exemplaar. Maar hier zal ik toch wel een man kunnen vinden die mij wel wil? Zo lelijk ben ik toch niet?
Gescheiden Audry H zoekt relatie
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Grote opruiming (Klus van 4 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Afgelopen storm heeft wat schade aangericht aan mijn schutting en ik heb gen geld om die professionneel te laten herstellen. Ik kan het echter wel in natura vergoeden...
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Fiene
★★★★★★★★★★
Ik laat me gratis neuken door de man die mij binnenkort kan komen helpen bij mijn verhuizing. Ik heb niet veel spullen meer, maar wel wat zware meubels.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten