Gratis Aanmelden

Geile Snoepertje zoekt contact

Snoepertje (43)

Ik wil weleens lekker van iemand anders snoepen, steeds maar hetzelfde dat gaat mij behoorlijk vervelen. Zou wel handig zijn wanneer je ook in utrecht woont.

Maak contact met haar
  1. Naam: Snoepertje
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Geile Snoepertje van 43 uit Utrecht, Utrecht zoekt contact
Rosaley (41)
★★★★☆
Een lekkere massage is waar ik van kan genieten. Maar ik geef ze ook erg graag. Helemaal omdat ik een aantal maanden geleden een cursus gevolgd heb. Alleen de happy end kwam daar niet voorbij.
Mama Rosaley zoekt dating
Umuo (43)
★★★★☆
Wat zoek ik hier is natuurlijk de grote vraag. Maar wat je zoekt is niet altijd wat je ook echt gaat vinden eigenlijk. Dus beter gewoon lekkere rondkijken toch?
Milf Umuo zoekt dating
Almila (41)
★★★★☆
Mijn fetish ik zie het je vragen, dat zijn gewoon spannende stoeipakjes aantrekken. Vooral in de natuur zoals je ziet maak ik het graag erg heet. Enig idee waarmee ik het nog heter zou krijgen?
Vrouw Almila zoekt man
Kayly (41)
★★★★★
Na mijn scheiding een poosje alleen geweest, maar daar kan ik niet tegen hoor. Ik heb een kerel om me heen nodig. Een echte man. Lekker breed, lekker sterk en lekker stoer. Ik hou er wel van, een man die het heft in handen neemt. Neem jij de leiding maar, ik volg wel.
Rijpe Kayly zoekt sex
Annoway (41)
★★★★☆
Ik ben een leuke, gezellige, sportieve vrouw. Ik hou van wintersport, zonvakanties en winkelen. Daarnaast heb ik een pittig karakter en een leven met mij zal dan ook nooit saai zijn;) Ik ben open, spontaan en zorgzaam....
Mama Annoway zoekt contact
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
Josien
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi... mijn computer wil niet meer opstarten. Kan iemand mij komen helpen? In ruil voor een spannend moment? Afhangende van de tijd die je nodig hebt om het op te lossen..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten