Gratis Aanmelden

Gescheiden Eluna zoekt man

Eluna (27)

Nog steeds single, hoe kan dat? Ik ben best leuk hoor! En lelijk ben ik toch ook niet? Of wel? Zeg eens eerlijk wat je van me vindt? Misschien dat ik kan veranderen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Eluna
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Tynaarlo
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Eluna van 27 uit Tynaarlo, Drenthe zoekt man
Fiittediva (42)
★★★★★
Als je jouw leven lang ervoor gezorgd hebt dat je in opperbeste stemming en gezondheid verkeert en een super conditie hebt, dan wil je ook nog wel genieten van wat spanning en avontuur. Met mijn leeftijd als oude vrijster moeten leven is een schande. Dus ik zoek een minnaar. Ik val op iets jonger, maar jong van geest en lichaam is ook welkom.
Dame Fiittediva zoekt sex contact
Kaarina (43)
★★★★☆
Zo een leuke en attente vrouw al sik laat toch niemand aan haar lot over? Ik voel me alleen en verlaten een leuke man kan mijn leven beduidend fijner maken. Wil genieten van he leven en het liefst met jou.
Gescheiden Kaarina zoekt dating
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
Romijnia (42)
★★★★★
Ik ben geen hopeloos geval of radeloos omdat ik geen partner heb. Bewust ben ik enkele jaren alleenstaand geweest maar kijk nu verwachtingsvol uit naar de mannen die op me reageren.
Moeder Romijnia zoekt man
3Esmee3 (41)
★★★★☆
Ik zoek een man om de boel lekker mee op stelten te zetten.
Milf 3Esmee3 zoekt relatie
Tamaraatje (42)
★★★★☆
Iedere avond verwend worden door een leuke man en verder niets van me verwacht. Ik weet dat dat waarschijnlijk een onmogelijke opgave is, maar ik ga het toch proberen. Ik zoek dus iemand die (bijna) iedere avond bij me kan komen, of ik bij jou en me wil verwennen. En daarna weer naar huis dus.
Dame Tamaraatje zoekt man
Josien
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi... mijn computer wil niet meer opstarten. Kan iemand mij komen helpen? In ruil voor een spannend moment? Afhangende van de tijd die je nodig hebt om het op te lossen..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten