Gratis Aanmelden

Mama Moonen zoekt relatie

Moonen (42)

Mijn man is vaak op reis voor zijn werk en dan zit ik moederziel alleen tussen de vier muren. Ik zoek voor deze periode een man die met mij fijne seks wil. Orale seks hou ik van en dat is eigenlijk het enige dat ik van jou verwacht.

Maak contact met haar
  1. Naam: Moonen
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Voorschoten
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Moonen van 42 uit Voorschoten, Zuid-Holland zoekt relatie
Brig (42)
★★★★★
Drie jaar gescheiden nu en drie jaar geen sex gehad. Geloof je me niet? Het is echt waar. Ja, sex met mezelf, dat heb ik wel gedaan, iedere dag bijna. En hoewel ik mezelf best een lekker wijf vind, is het toch niet echt bevredigend. Daar heb ik toch weer eens een echte man met een stijve pik voor nodig.
Dame Brig zoekt relatie
Zienta (43)
★★★★★
Ik voel me de laatste tijd wat eenzaam, ik kijk dan ook vol verwachting uit naar de mannen die mij een reactie sturen omdat ze wel een keer met me uit willen. Ik zal de man kiezen die me het liefste berichtje stuurt en wat me aanspreekt wat hij schrijft over zichzelf.
Rijpe Zienta zoekt relatie
Tuitertje (43)
★★★★☆
Ik geef toe dat ik een beetje nonchalant kan zijn maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik heb. Ik wil een serieuze man leren kennen die me wel ziet zitten als zijn levenspartner.
Gescheiden Tuitertje zoekt contact
Kissxoxokiss (41)
★★★★★
Mijn leven is een puinhoop geweest. Nu ben ik er klaar mee en nu zoek ik eens een leuke vent die niet alleen aan sex denkt. Natuurlijk is dat belangrijk maar het gezellig hebben samen is net zo belangrijk toch?
Milf Kissxoxokiss zoekt sexdate
StilleKate (41)
★★★★☆
Met smart wacht ik op de lieve reacties die ik hoop te krijgen, het moet haast wel dat ik overstelpt raak van d e berichtjes. Ik zie er leuk uit en heb de ellende van de scheiding inmiddels ver achter me gelaten.
Mama StilleKate zoekt jongen
Wensvervuller (43)
★★★★☆
Ik vraag me af of er hier mannen zijn die aan al mijn geile wensen kunnen voldoen.
Mama Wensvervulle zoekt sex
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten