Gratis Aanmelden

Milfje Domintje zoekt contact

Domintje (43)

Ik mag dan wel een beetje dominant zijn, dat was ook de reden dat mijn ex het met een ander deed, echter verwacht ik dat jij daar wel mee om kunt gaan. Zoek een lieverd, iemand die met mij een mooie toekomst tegemoet wil gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Domintje
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Oss
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Domintje van 43 uit Oss, Noord-Brabant zoekt contact
Jammieginger (43)
★★★★★
Wil weer eens voelen aan een strak lichaam, verleiden wil ik je om mij alle hoeken van de slaapkamer te laten zien en kan je verzekeren dat je het bij mij erg naar je zin gaat hebben.
Vrouw Jammieginger zoekt jongen
Alexandra33 (41)
★★★★★
Ik ben een vrouw van 33 op zoek naar een leuke date en wie weet meer. Eerst maar even een kijkje nemen en dan zien we wel verder.
Hete Alexandra33 zoekt dating
LiZette2you (41)
★★★★☆
Van het leven moet je 100% genieten en dat doe ik dan ook. Ik kan niet zeggen dat ik mij verveel maar een maatje aan mijn zijde zal zeker niet verkeerd zijn.
Geile LiZette2you zoekt relatie
Roxeanna (42)
★★★★☆
Ben jij dan wat ik zoek? Een onuitputtelijke man? En als je me kan laten squirten heb je het helemaal bij me gemaakt. Mag ik in je gezocht spuiten? En lik je dan alles op? Wow, ik word heet van mijn eigen fantasietjes, hihi. Word jij er ook al hard van? Neem dan snel contact met me op, dan maken we het waar.
Hete Roxeanna zoekt sexdate
Channah (42)
★★★★☆
Achter dit lieve koppie zit een heel ondeugende sexy dame;-) maar daar ga je zelf gauw genoeg achter komen. Ik zoek absoluut geen preutse types maar iemand die mij door het hele huis heen neemt!
Dame Channah zoekt man
Marinkezkt (43)
★★★★☆
Ik denk dat jij optimaal zal genieten van mijn heerlijke rondingen, je mag er bijna alles mee doen waar je zin in hebt. Verwacht wel van jou dat je mij ook laat genieten en hopelijk niet één keer.
Milfje Marinkezkt zoekt man
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Julie
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een handige timmerman die voor mij een kast kan maken, op maat... Het is vrij duur, te duur voor mij, dus ik dacht misschien kan ik in natura alles betalen?
Timmerklus (Klus van 4 uur)
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten