Gratis Aanmelden

Gescheiden Jessika zoekt contact

Jessika (34)

Single ja dat zie je goed maar niet van plan om dat eeuwig te blijven haha. Maar ik ben stiekem een beetje verlegen en ben daarom ook alweer een tijdje single. Wat ik in jou zoek is dat je lief voor me bent, betrouwbaar vooral en misschien mijn ego een beetje kunt strelen zodat ik me wat zekerder voel :)

Maak contact met haar
  1. Naam: Jessika
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Westerveld
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Jessika van 34 uit Westerveld, Drenthe zoekt contact
Smaragdalena (43)
★★★★★
Sinds enkele jaren woon ik in Nederland en ik kom oorspronkelijk uit Griekenland. Ik heb toen besloten de stap te nemen om te emigreren want een normaal leven is daar erg moeilijk op te bouwen. Gelukkig heb ik het heel erg naar mijn zin hier en heb mijn leven netjes op de rails. Het enige wat mij nog ontbreekt is een leuke man om mee samen te zijn.
Moeder Smaragdalena zoekt man
Selinky (41)
★★★★☆
Als je ook toe bent aan een geil contact dan ben je bij mij aan het juiste adres aanbeland. Ik zoek een knappe, te vent die al mijn gaatjes wil volpompen met zijn geile zaad.
Dame Selinky zoekt dating
Marinja (41)
★★★★★
Mag in mijn leven niet klagen, mijn eigen onderneming opgezet om zo van mijn hobby mijn beroep te maken, en na wat werk is het mij echt gelukt. Dus nu wil ik mijn volgend projectje starten, zoeken naar de ideale man.
Milfje Marinja zoekt dating
3Esmee3 (41)
★★★★★
Ik zoek een man om de boel lekker mee op stelten te zetten.
Milf 3Esmee3 zoekt relatie
Fannieke (41)
★★★★☆
Een beetje afwisseling vind ik wel leuk. Ik heb al zo lang in het gareel moeten lopen, dat doe ik dus niet meer. De kids zijn op een leeftijd dat ik ze niet meer de hele tijd achterna moet lopen en mijn ex loop ik al heel lang niet meer achterna, dus nu ga ik eindelijk experimenteren zoveel als ik wil. Ik zou het leuk vinden als jij ook een hele rijke fantasie hebt!
Rijpe Fannieke zoekt neuk date
Bolly (42)
★★★★☆
Sinds ik single ben moet ik toegeven dat ik wel heel veel op stap ben. Samen met mijn vriendinnen maken wij er soms zelfs een sport van om de mannen te keuren. Ik wil je niet alleen keuren maar ook echt beter leren kennen.
Mama Bolly zoekt jongen
Belle
★★★★★★★★★☆
Als jij mijn ramen komt wassen dan mag je daarna seks met mij hebben. Zo simpel is dat. Wegens gezondheidsproblemen kan ik het niet zelf en sta ik ook weer veel te lang droog :/
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Teisje
★★★★★★★★★★
Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij alleen. Niet gemakkelijk! Daarom wil ik de gouden tipgever graag belonen met een intiem moment met mijzelf..
Woonruimte gezocht (Klus van half uur)
Jinthe
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi, zin om mijn blote borsten te zien en te masseren / likken? Dan moet je voor mij wel een multiplex paneel op maat zagen, voor mijn nieuwe bureau ;)
Zaag klus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten