Gratis Aanmelden

Milfje Mayhe zoekt dating

Mayhe (48)

Sexy, slim, lief en betrouwbaar, zo zou ik mezelf willen omschrijven. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik een echte geile kerel zoek die van wanten weet. Niet het slappe en snelle gedoe maar lang en lekker genieten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mayhe
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Waalwijk
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje Mayhe van 48 uit Waalwijk, Noord-Brabant zoekt dating
Zieve (41)
★★★★★
De zee, niets is mooier als je daar al je gedachten kan laten gaan, kan mijmeren over bepaalde dingen in het leven en gewoon helemaal kan uitwaaien.
Rijpe Zieve zoekt jongen
Nissk (42)
★★★★☆
Sinds ik gescheiden ben moet ik zeggen dat ik een heel andere visie op het leven heb gekregen. Ik geniet maar vind het soms ook wel fijn om de mannen eens een beetje uit te dagen.
Hete Nissk zoekt sexdate
Djoeke (43)
★★★★☆
Ik denk dat jij ook niet je gehele leven alleen wilt blijven. ik in ieder geval niet!
Gescheiden Djoeke zoekt relatie
Cianka (42)
★★★★★
Het zou ontzettend fijn zijn als er weer een man in mijn leven is die zich om me bekommert, me volledig vertrouwd en me in alles bijstaat. Lang heb ik alles zelf moeten uitzoeken en moet bekennen dat ik een man in mijn leven mis.
Hete Cianka zoekt neuk date
Moonie (43)
★★★★★
Gewoon een beetje scharrelen, dat ben ik aan het doen. Geen vastigheid, dat heb ik de afgelopen vijftien jaar mee mogen maken, daar zeg ik nu even nee tegen. Maar gewoon beetje elkaar aftasten, een spannende vrijpartij, misschien daarna nog eens. Gewoon lekker scharrelen dus, wat ik al zei. Scharrel je met me mee?
Gescheiden Moonie zoekt relatie
Zienta (43)
★★★★★
Ik voel me de laatste tijd wat eenzaam, ik kijk dan ook vol verwachting uit naar de mannen die mij een reactie sturen omdat ze wel een keer met me uit willen. Ik zal de man kiezen die me het liefste berichtje stuurt en wat me aanspreekt wat hij schrijft over zichzelf.
Rijpe Zienta zoekt relatie
Caithlyn
★★★★★★★★★★
Ik heb al geprobeerd mijn over schoon te maken, maar het is onbegonnen werk. Misschien kun jij mij helpen? Ik heb er dit voor over, zoals je op mijn foto kunt zien..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Lonne
★★★★★★★★★☆
Mijn zoon heeft in een woede uitbarsting een gat in een gipsplaat geschopt. Ik moet dat van mijn huisbaas herstellen, maar heb geen geld daarvoor. Doet iemand dat voor seks?
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten