Gratis Aanmelden

Dame Knuffelkont zoekt relatie

Knuffelkont (28)

Hey hey, ik ben jong en wil de wereld verkennen wat betreft de liefde, alle leuke jongens lopen rond met een vriendin, ik wil er iemand die met mij door het centrum loopt hand in hand.

Maak contact met haar
  1. Naam: Knuffelkont
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Knuffelkont van 28 uit Groningen, Groningen zoekt relatie
Selinky (41)
★★★★★
Als je ook toe bent aan een geil contact dan ben je bij mij aan het juiste adres aanbeland. Ik zoek een knappe, te vent die al mijn gaatjes wil volpompen met zijn geile zaad.
Dame Selinky zoekt dating
Marshia (42)
★★★★★
Mijn man wou een jongere vriendin, die heeft hij maar of hij nog blij is weet ik niet. Ik heb het leven radicaal omgegooid, sporten sexy lingerie en nu nog een sexy man.
Hete Marshia zoekt man
Doeraki (43)
★★★★★
Ik dacht mijn partner voor het leven te hebben gevonden maar onverwacht kondigde hij aan om te scheiden. Ik wist niet wat me overkwam en een half jaar later was de scheiding rond. Al die tijd heb ik het zonder man in bed moeten doen en je kunt dan denk ik wel begrijpen hoe hoog mijn nood is.
Mama Doeraki zoekt dating
Milja (41)
★★★★☆
Leeftijd en uiterlijk zeggen me niet veel. Ik ben gewoon opzoek naar een man met passie en die van langdurige seks houdt.
Mama Milja zoekt jongen
Anktzktconnectie (41)
★★★★☆
Niets moet en alles mag is mijn motto. Ik ben geen Pietje precies en leef mijn leven al een tijdje als single. De periode tijdens de scheiding was geen pretje en ik was het vertrouwen in mannen grotendeels kwijt. Nu ben ik weer zover om een relatie aan te gaan met de man die me lief heeft.
Milf Anktzktconne zoekt jongen
Giovanka (43)
★★★★☆
Jij bent een stoere man, die alles zou doen om zijn vrouwtje te beschermen. Ach misschien is dit gewoon een droom van mij maar die kunnen toch altijd uitkomen?
Hete Giovanka zoekt relatie
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten