Gratis Aanmelden

Gescheiden Exciting zoekt man

Exciting (30)

Ik zou mezelf beschrijven als een beetje uitdagend maar niet makkelijk. Ik wil graag een man plezieren, maar daar wil ik wel voor terug, 50/50 genieten met elkaar. Ik verwen jou, jij verwend mij, wij verwennen elkaar. Klinkt goed toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Exciting
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Hulst
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Exciting van 30 uit Hulst, Zeeland zoekt man
Marinja (41)
★★★★☆
Mag in mijn leven niet klagen, mijn eigen onderneming opgezet om zo van mijn hobby mijn beroep te maken, en na wat werk is het mij echt gelukt. Dus nu wil ik mijn volgend projectje starten, zoeken naar de ideale man.
Milfje Marinja zoekt dating
Marijk (43)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik geen andere man meer gehad in me leven. Het is inmiddels toch alweer een aantal jaren terug dat ik gescheiden ben en heb er in al die tijd ook geen behoefte aan gehad om weer een ander te zoeken. Ik zoek momenteel nog steeds niemand voor een vaste relatie. Eerst maar kijken hoelang we het samen uit kunnen houden.
Hete Marijk zoekt man
SonJaLief (43)
★★★★★
Een vrouw ben ik die vol uitdagingen zit, zelf ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik zoek een nieuwe uitdaging, de uitdaging van een lieve man ben ik naar op zoek.
Moeder SonJaLief zoekt relatie
Yodo (41)
★★★★★
Sinds kort ben ik begonnen met kickboksen, waarom geen idee maar ik zocht een nieuwe uitdaging eigenlijk. En die heb ik gevonden, dus wie wil eens met mij sparren?
Vrouw Yodo zoekt sexdate
ItsSabia (43)
★★★★★
De man die ik zoek woont bij me in de buurt, wil mij elke dag ontmoeten en is een echte romanticus. Al een tijdje ben ik alleen en de liefde die je me kan en wil geven heb ik hard nodig.
Milfje ItsSabia zoekt jongen
DirtyD (41)
★★★★★
Ik zoek extreme mannen.. Dirty sex vind ik het geilst wat er is.
Dame DirtyD zoekt man
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Nathalie
★★★★★★★★★★
Mijn auto maakt een raar geluid en ik durf er niet meer mee te gaan rijden. Welke handyman kan dit voor mij fixen? Ik betaal je niet met geld, maar met mijn lichaam, ok?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten