Gratis Aanmelden

Milfje Okidoki zoekt jongen

Okidoki (41)

Helaas ben ik nu al een hele tijd alleen, kom gewoon de juiste man niet tegen. Het is niet dat ik veeleisend ben maar word gewoon vaak voor de gek gehouden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Okidoki
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Twenterand
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Okidoki van 41 uit Twenterand, Overijssel zoekt jongen
Marinja (41)
★★★★☆
Mag in mijn leven niet klagen, mijn eigen onderneming opgezet om zo van mijn hobby mijn beroep te maken, en na wat werk is het mij echt gelukt. Dus nu wil ik mijn volgend projectje starten, zoeken naar de ideale man.
Milfje Marinja zoekt dating
Naellia (43)
★★★★☆
Rust is waar ik echt van hou in mijn leven, doe ook yoga dus op zich is dat wel iets wat ik heb. Genieten hoort er ook bij ik red het voor een groot gedeelte in mijn eentje maar soms mis je ook wel een arm om je heen.
Geile Naellia zoekt jongen
Rahimie (43)
★★★★☆
De looks heb ik nog vind ik zelf, maar daar sport ik ook wel hard voor. Ik heb altijd nog een fantasie van lekker ondeugend doen in de gym. Samen op de roeiapparaat bijvoorbeeld terwijl ik bijna naakt op je zit en jij je oefening blijft doen.
Mama Rahimie zoekt dating
Geenbedrog (42)
★★★★☆
Daten is toch altijd leuk, lang geleden voor mij maar ben het nog niet verleerd.
Milf Geenbedrog zoekt man
Liodio (43)
★★★★★
Sinds kort heb ik de sauna ontdekt, eerder vond ik het altijd wat overdreven of nam er de tijd niet voor maar ik vind het nu helemaal leuk. Maar eens samen met een leuke man dit doen is toch nog leuker?
Mama Liodio zoekt man
Esillia (41)
★★★★★
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Moeder Esillia zoekt sex contact
Julie
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een handige timmerman die voor mij een kast kan maken, op maat... Het is vrij duur, te duur voor mij, dus ik dacht misschien kan ik in natura alles betalen?
Timmerklus (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten