Gratis Aanmelden

Gescheiden Sylvvia zoekt man

Sylvvia (33)

Zoek wat afleiding buiten me studie om liefst iemand uit omgeving Groningen

Maak contact met haar
  1. Naam: Sylvvia
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Westerkwartier
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Sylvvia van 33 uit Westerkwartier, Groningen zoekt man
Vango (41)
★★★★☆
Ben echt gek op balsporten, wat dat betreft zit er een kleine jongen in mij. Maar al mijn vriendinnen vinden het maar raar. Maar een vrouw die goed is met ballen moet je toch blij mee zijn?
Hete Vango zoekt man
Jammieginger (43)
★★★★☆
Wil weer eens voelen aan een strak lichaam, verleiden wil ik je om mij alle hoeken van de slaapkamer te laten zien en kan je verzekeren dat je het bij mij erg naar je zin gaat hebben.
Vrouw Jammieginger zoekt jongen
Charlene (42)
★★★★☆
Het is met mij vrij simpel, ik ben iemand die het rustig aan opbouwt als wij elkaar net kennen en als het ijs is gebroken kan ik nog wel ietsjes verder gaan. Hoever ga ik natuurlijk niet verklappen, dat merk je allemaal vanzelf.
Rijpe Charlene zoekt neuk date
Nadiien (41)
★★★★★
In de morgen begint er bij al wat te kriebelen en vaak word ik nat wakker. Dan moet ik spelen en ben ik weer eens te laat en in de avond begint het probleem weer. Ik kan de hele avond spelen met mijn speelgoed maar ik speel het liefste met een man.
Rijpe Nadiien zoekt contact
Oany (43)
★★★★☆
Vind het een rare gedachte maar binnen niet al te lange tijd wordt ik al oma. Ik vind het geweldig mooi maar ik ben nog zo jong, en mijn dochter eigenlijk ook nog.
Vrouw Oany zoekt jongen
SoftieTamaar (41)
★★★★★
Leg alsjeblieft geen claim op me als we een relatie krijgen, ik ben iemand die van een beetje vrijheid houd en niet op jaloerse mannen valt. Ik ben inmiddels drie jaar gescheiden en wacht met smart op een lieve man die bij me past.
Moeder SoftieTamaar zoekt contact
Annet
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om een wasmachine naar de zolder te dragen? Ik help mee, maar ik kan niet met geld betalen. Wel wil ik je belonen voor je hulp met orale seks.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten