Gratis Aanmelden

Gescheiden Likkepotje zoekt neuk date

Likkepotje (44)

Likkertje gezocht! Heel simpel te zeggen waar ik naar zoek hier. Een man die mij eens goed komt likken, niet iemand die na 5 minuutjes al een lamme tong heeft maar ook echt doorgaat tot het eind!

Maak contact met haar
  1. Naam: Likkepotje
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Likkepotje van 44 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt neuk date
Sara (42)
★★★★☆
Getekend door het leven, gegaan door een hel wil ik verder in de toekomst met iemand die dat ook wil. Ik wil niet blijven hangen in het verleden, blijven hangen in verdriet. Ik wil vooruit, verder naar het licht. Het liefste met een leuke vent aan mijn zijde die er voor mij wil zijn.
Dame Sara zoekt jongen
Esillia (41)
★★★★★
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Moeder Esillia zoekt sex contact
Kissxoxokiss (41)
★★★★★
Mijn leven is een puinhoop geweest. Nu ben ik er klaar mee en nu zoek ik eens een leuke vent die niet alleen aan sex denkt. Natuurlijk is dat belangrijk maar het gezellig hebben samen is net zo belangrijk toch?
Milf Kissxoxokiss zoekt sexdate
Psstjijdaar (43)
★★★★★
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een vrouw met ballen. Geen echte ballen natuurlijk maar gewoon een pittig karakter. Ik zeg wat ik denk en hou er niet van om de schijn op te houden. Dat is ook de reden waarom relaties niet altijd succesvol uitpakken want niet iedereen denkt zoals ik. Hopelijk vind ik nu wel een vent die zich in mijn denkwijze kunt vinden.
Moeder Psstjijdaar zoekt contact
Boosternodig (42)
★★★★☆
Tot nu toe zijn mijn relaties niet geweest wat ik er van hoopte. Ik ben een tikkeltje aanwezig wat zich uit op seksueel vlak. Nu mijn lichaam al een tijdje strak staat van de spanning maakt het me niet zo veel meer uit wie ik tegenkom.
Milfje Boosternodig zoekt man
Giovanka (43)
★★★★☆
Jij bent een stoere man, die alles zou doen om zijn vrouwtje te beschermen. Ach misschien is dit gewoon een droom van mij maar die kunnen toch altijd uitkomen?
Hete Giovanka zoekt relatie
Frouwke
★★★★★★★★★☆
Hey, ik heb een middelgrote electra job en als je ziet wat electriciens tegenwoordig kosten..! Ik doe liever een vergoeding met mijn lichaam dan dat ik zoveel betaal. Wie helpt me?
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Miek
★★★★★★★★★★
Wie bereid is om twee muren bij mij thuis te bahangen, mag daarna met mij een douche nemen en wie weet wat nog meer. Klusjesmannen zijn helaas te duur voor mij, dus dan maar zo..
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Ik krijg steeds een vervelende popup op mijn scherm. Ik word er helemaal gek van. Ergens een nerd aanwezig die dat kan oplossen en van grote borsten houdt?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten