Gratis Aanmelden

Gescheiden Kkensi zoekt dating

Kkensi (37)

Op het moment gaat het niet zo lekker in mijn relatie. Daarom zoek ik via deze weg een persoon die mij kan behagen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kkensi
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Kkensi van 37 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt dating
Dorkespontaan (42)
★★★★★
Ik ben een single vrouw met een artistieke inslag, schilderen is mijn hobby en ga graag naar een expositie. Ik zoek een man die ook zo in elkaar steekt en met mij op zoek wil gaan naar nieuwe kunstenaars en natuurlijk de liefde.
Rijpe Dorkespontaa zoekt dating
Marinja (41)
★★★★☆
Mag in mijn leven niet klagen, mijn eigen onderneming opgezet om zo van mijn hobby mijn beroep te maken, en na wat werk is het mij echt gelukt. Dus nu wil ik mijn volgend projectje starten, zoeken naar de ideale man.
Milfje Marinja zoekt dating
Saidey (43)
★★★★★
Lingerie en stoeipakjes hou ik enorm van. Helemaal als een man ook nog eens wat leuks aantrekt. Want mijn lichaam reageert daar enorm op. Met het juiste pakje kan ik al nat worden door enkel het kijken.
Mama Saidey zoekt relatie
Fannieke (41)
★★★★★
Een beetje afwisseling vind ik wel leuk. Ik heb al zo lang in het gareel moeten lopen, dat doe ik dus niet meer. De kids zijn op een leeftijd dat ik ze niet meer de hele tijd achterna moet lopen en mijn ex loop ik al heel lang niet meer achterna, dus nu ga ik eindelijk experimenteren zoveel als ik wil. Ik zou het leuk vinden als jij ook een hele rijke fantasie hebt!
Rijpe Fannieke zoekt neuk date
Eilidha (42)
★★★★★
Ik geloof nog steeds da tik ooit de liefde van mijn leven ontmoet, verwacht zelfs dat dat hier gaat gebeuren. Als jij denkt dat te zijn dan verwacht ik snel een lieve reactie van je.
Mama Eilidha zoekt sexdate
doemaar (42)
★★★★★
Ik zou mezelf beschrijven als een stoere vrouw. ik durf veel, ik doe veel en ik ben niet op mijn mondje gevallen. Als een man mij kan temmen dan ben je een blijvertje.
Geile Doemaar zoekt contact
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Dakpan vervangen (Klus van half uur)
Minouche
★★★★★★★★★★
Als jij mij komt helpen alle muren van mijn huis aan de binnenkant de schilderen mag je me aan het einde van de dag neuken in al mijn gaatjes, tot het complete project afgerond is.
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten