Gratis Aanmelden

Milfje MayaDebij zoekt dating

MayaDebij (37)

Gewoon ik zoek een extra man. Niet voor een trio gewoon om er bij te hebben.

Maak contact met haar
  1. Naam: MayaDebij
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwerkerken
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje MayaDebij van 37 uit Nieuwerkerken, Vlaams-Limburg zoekt dating
Wildd (41)
★★★★☆
Niet op mijn mondje gevallen, zeg wat ik denk en verwacht dit ook van jou. Praat graag over spannende dingen, heb een ruime fantasie en zoek beslist niet iemand die preuts of verlegen is, gewoon lekker spontaan en jezelf zijn vind ik het belangrijkste wat er is!
Mama Wildd zoekt relatie
Selinneke (41)
★★★★☆
Schrik niet, ik ben op zoek naar een vent die ervoor wil zorgen dat ik nog moeder ga worden. De leeftijd begint te tellen, vandaar dat ik er grote haast mee heb.
Mama Selinneke zoekt sex
Danylea (43)
★★★★★
Samen met mijn 4 honden woon ik in een prachtige vrijstaande villa met een grote tuin er omheen. Dieren geven zoveel liefde, ze zijn trouw aan hun baasje. Kinderen heb ik niet, zal eerlijk zijn, daar ben ik het type niet voor. Ik wil mijn liefde geven aan honden en aan een man, alleen die man moet ik nog even zien te vinden.
Milfje Danylea zoekt sex contact
Charlene (42)
★★★★★
Het is met mij vrij simpel, ik ben iemand die het rustig aan opbouwt als wij elkaar net kennen en als het ijs is gebroken kan ik nog wel ietsjes verder gaan. Hoever ga ik natuurlijk niet verklappen, dat merk je allemaal vanzelf.
Rijpe Charlene zoekt neuk date
Purenaturel (41)
★★★★☆
Er zijn zo veel dingen die belangrijk zijn maar één daar van is om altijd je zelf te blijven. Dat is ook precies wat ik altijd doe, dan weet iedereen wat ze van je kunnen verwachten. Leer mij kennen en dan zul je merken dat ik echt een lieverd ben.
Rijpe Purenaturel zoekt man
Qwie (41)
★★★★☆
Zo tijd voor mij denk ik, ook al je kinderen hebt heb je soms me time nodig en ik denk dat ik er hard aan toe ben. Lekker weer in iemand zijn armen te kunnen kruipen na een lange dag.
Vrouw Qwie zoekt relatie
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Dakpan vervangen (Klus van half uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten