Gratis Aanmelden

Vrouw JessicaP zoekt man

JessicaP (31)

Hoi kanjers. Ik ben Jessica, single kledingverkoopster en af en toe sta ik ook model in mijn vrije tijd. Ik ben op zoek naar een leuke en goed uitziende kerel die net als mij gek is van mode en er ook geen probleem mee heeft dat ik af en toe voor de lens of op de catwalk sta. Ben jij dan ook nog te vinden om samen op avontuur te gaan en Europa te doorkruisen, dan ben jij de man die ik zoek.

Maak contact met haar
  1. Naam: JessicaP
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw JessicaP van 31 uit Venlo, Limburg zoekt man
Cimerinka (41)
★★★★☆
Ik wil maar wat graag een paar nachtjes van je heerlijke body gebruikmaken. Wil je voelen, hoe je me zoent, me streelt en teder bij me binnendringt. Ik kan niet wachten om je te leren kennen.
Moeder Cimerinka zoekt dating
Danieke (42)
★★★★☆
Hey guys, fijn dat jullie hier ook zijn, nu moet het niet moeilijk zijn om mijn droom man te vinden. Erotiek is belangrijk voor mij en ik wil in de slaapkamer echt flink plezier hebben met jou. Ook heb ik wel zin om mijn grenzen eens te verleggen maar dit doen we dan on overleg lijkt mij.
Hete Danieke zoekt relatie
wipperrttje (43)
★★★★☆
Het maakt mij op dit moment zelfs bijna niet uit hoe je eruit ziet, als er maar een goed werkende pik aan je hangt.
Gescheiden Wipperrttje zoekt sex
Kadey (41)
★★★★☆
Genieten moet iedereen doen, maar ik doe dat vooral als de zon schijnt. Lekker een kop koffie in het zonnetje en als het wat warmer wordt lekker afkoelen, de vraag is hoe jij het afkoelen gaat aanpakken.
Vrouw Kadey zoekt sex
Zehre (43)
★★★★☆
Ben er wel weer aan toe dat iemand mij zo af en toe eens lekker in zijn armen neemt. Dat mis ik eigenlijk het meeste in mijn single leven.
Hete Zehre zoekt jongen
Heleni (43)
★★★★★
Sinds mijn scheiding moet ik zeggen dat ik toch wel heel goed mijn plan trek ook al is het alleen. Vooral gezelschap mis ik wat ik ben dan zelf iemand die graag praat en ergens toch ook wel een knuffelaar.
Gescheiden Heleni zoekt dating
Fiene
★★★★★★★★★★
Ik laat me gratis neuken door de man die mij binnenkort kan komen helpen bij mijn verhuizing. Ik heb niet veel spullen meer, maar wel wat zware meubels.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten