Gratis Aanmelden

Moeder lekkur zoekt contact

lekkur (24)

Lekker doen en laten waar ik zelf zin in heb, zo ben ik en zo blijf ik.. Nu nog iemand vinden die samen met mij mee zou willen doen

Maak contact met haar
  1. Naam: lekkur
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Moeder lekkur van 24 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant zoekt contact
Manerda (43)
★★★★★
Ik geniet nog elke dag met volle overgave van het leven. Maar iets is toch een beetje ingekakt. Want niets is zo lekker als kunnen spelen met een lekkere paal.
Hete Manerda zoekt contact
Humor (42)
★★★★☆
Ik hou wel van een beetje humor!
Mama Humor zoekt sexdate
Emmieke (41)
★★★★★
Een beschaafde man is die ik zoek, iemand waarvan het karakter lief is en die er bovendien goed uitziet. Een carrière tijger wil ik niet, dat was mijn ex man en ben daarom van hem gescheiden.
Moeder Emmieke zoekt relatie
Liodio (43)
★★★★★
Sinds kort heb ik de sauna ontdekt, eerder vond ik het altijd wat overdreven of nam er de tijd niet voor maar ik vind het nu helemaal leuk. Maar eens samen met een leuke man dit doen is toch nog leuker?
Mama Liodio zoekt man
Koziela (41)
★★★★★
Veel te kort is het leven om dingen alleen te doen, samen met een leuke man wil ik het leven verkennen en de dingen doen die we beide leuk vinden. Hoop dat je me zo leuk vind dat je kennis met me wil maken.
Milfje Koziela zoekt neuk date
Roday (42)
★★★★★
Heb een leuke baan fijn huisje en helaas geen kinderen. Maar je kan niet alles hebben. Maar ik denk dat mijn leven wel wat leuker kan, ik ben er ook wel klaar voor om mijn droom man te mogen ontmoeten.
Moeder Roday zoekt contact
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Yneke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn gras kan maaien en in ruil daarvoor met mij een douche wil nemen. Mijn grasmaaier is kapot, dus wel met die van jou komen. Mijn tuin is klein.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten