Gratis Aanmelden

Hete Zoentje zoekt relatie

Zoentje (30)

Ik knap af op rokers/slechte adem/ochtendhumeur/stinkvoeten/baarden/bierbuik..

Maak contact met haar
  1. Naam: Zoentje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Urk
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Hete Zoentje van 30 uit Urk, Flevoland zoekt relatie
Xxju (43)
★★★★☆
Sinds ik gescheiden heb ik heel veel nieuwe dingen ontdekt. Ik was dan ook maar het gewone huismoedertje. Nu durf ik al eens uitdagen en kijken hoe een man reageert. Hier hoop ik ook wel een man te leren kennen die mij eens durft uit te dagen.
Vrouw Xxju zoekt man
Goldylok (42)
★★★★☆
Ik wil weer plezier maken, samen met de man die ik lief heb en waarbij ik een goed gevoel heb. Heb die man helaas nog niet kunnen vinden en hoop dan maar dat ik hier meer kans maak die te leren kennen.
Moeder Goldylok zoekt neuk date
wipperrttje (43)
★★★★☆
Het maakt mij op dit moment zelfs bijna niet uit hoe je eruit ziet, als er maar een goed werkende pik aan je hangt.
Gescheiden Wipperrttje zoekt sex
Maaroni (42)
★★★★☆
Na de scheiding heb ik in een flinke dip gezeten en ben reuze blij dat ik daar goed uit ben gekomen. Ik voel me weer goed en op en top vrouw en zoek een man die interesse heeft om een relatie met me aan te gaan.
Moeder Maaroni zoekt contact
QueenMary (43)
★★★★☆
Helaas helaas, mijn man, of eigenlijk ex-man, kon er niet mee omgaan dat ik een open relatie wou. Hij heeft het geprobeerd, maar werd vreselijk jaloers als ik een afspraakje met iemand had. We zijn uit elkaar. Dus ik heb alle vrijheid om rond te neuken. Nog niet zo oud, nog steeds lekker, dus wie spreekt met me af?
Milfje QueenMary zoekt sex
Happyfloor (43)
★★★★★
Nu je toch eenmaal binnen bent gevallen bij mijn profiel kunnen we net zo goed samen praten hoe je de dingen voor je ziet, op gebied van seks ben ik een tikkeltje onderdanig, maar menig man weet daar wel raad mee neem ik aan.
Gescheiden Happyfloor zoekt contact
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Anissa
★★★★★★★★★★
Ok, ik doe dit echt uit pure geldnood, maar ik heb geen keuze meer. Ik heb dringend iemand nodig voor het verhuizen van wat grote meubels agv een scheiding. Ik betaal in natura.
Objecten transporteren (Klus van 3 uur)
Josien
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi... mijn computer wil niet meer opstarten. Kan iemand mij komen helpen? In ruil voor een spannend moment? Afhangende van de tijd die je nodig hebt om het op te lossen..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten