Gratis Aanmelden

Vrouw Lonsi zoekt relatie

Lonsi (28)

eigenlijk zou ik hier niet mogen zijn want ik heb een relatie en wij wonen ook samen. Best wel een lieve man hoor maar ergens wel een saaie man geworden sinds wij onder één dak wonen. Daarentegen ben ik iemand die altijd geniet, en vooral heel veel plezier maakt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lonsi
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Horst aan de Maas
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Lonsi van 28 uit Horst aan de Maas, Limburg zoekt relatie
Bolly (42)
★★★★☆
Sinds ik single ben moet ik toegeven dat ik wel heel veel op stap ben. Samen met mijn vriendinnen maken wij er soms zelfs een sport van om de mannen te keuren. Ik wil je niet alleen keuren maar ook echt beter leren kennen.
Mama Bolly zoekt jongen
Kadey (41)
★★★★☆
Genieten moet iedereen doen, maar ik doe dat vooral als de zon schijnt. Lekker een kop koffie in het zonnetje en als het wat warmer wordt lekker afkoelen, de vraag is hoe jij het afkoelen gaat aanpakken.
Vrouw Kadey zoekt sex
Teweinig_geneukt (42)
★★★★☆
Dit lekkere wijf met een dito heerlijk lijf kan je toch niet onaangeroerd maar laten verschrompelen? Zijn er dan echt geen mannen die mij een beetje willen bevochtigen?
Rijpe Teweinig Gen zoekt contact
Nadiien (41)
★★★★★
In de morgen begint er bij al wat te kriebelen en vaak word ik nat wakker. Dan moet ik spelen en ben ik weer eens te laat en in de avond begint het probleem weer. Ik kan de hele avond spelen met mijn speelgoed maar ik speel het liefste met een man.
Rijpe Nadiien zoekt contact
Cornelia35 (43)
★★★★☆
Ik ben niet direct op zoek naar een relatie, dit is in mijn ogen iets dat moet groeien. Ben een gevoelig en gereserveerd persoon, maar ik heb dan ook de nodige bagage in mijn rugzak. Als je me eenmaal echt leert kennen ben ik erg lief, open, eerlijk, zorgzaam en liefdevol. Door een lichamelijke beperking kan ik niet alles meer, dus ook begrip, geduld en behulpzaamheid zijn heel erg welkom. Verder hecht ik bijzonder veel waarde aan oprechte intenties en duidelijkheid.
Mama Cornelia35 zoekt sexdate
Ambryni (43)
★★★★☆
Als jij in het bezit bent van een lekker lijf, mooie blauwe ogen en een gulle lach dan ben jij de man waarvan ik denk dat hij bij me past. Wil je leren kennen en kijken of we een klik met elkaar hebben.
Mama Ambryni zoekt sex
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Ela
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die af en toe een weekje op mijn hond zou willen passen. Ik heb schulden, dus geen geld voor betaling, maar ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Hennieke
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik sta al een tijdje droog en deze site leek me erg leuk qua concept! Mijn klusje is om mijn tuin te komen harken en daarna... je beloning in mijn slaapkamer :))
Tuin harken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten