Gratis Aanmelden

Vrouw xaxa zoekt dating

xaxa (27)

Lief, eerlijk, niet onknap en ik kan nog veel meer over mezelf vertellen. Ik zoek een man die zich toch een beetje in mij kan terug vinden en die bovenal ook eerlijk is maar mag ook best wat speels zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: xaxa
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw xaxa van 27 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt dating
Hopeloosgevalll (35)
★★★★☆
Ik zoek leuke en spontane mannen, een goed gevoel voor humor vind ik ook belangrijk.
Dame Hopeloosgeva zoekt sex
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Vrolijkdeugt (34)
★★★★☆
Altijd blij en hou van lachen in het leven, lekkere avonturen ben ik niet vies van. Een beetje ondeugend zijn wij allemaal wel eens, dus laten we dat met elkaar een keertje doen. Eens bekijken hoe dat uit gaat pakken.
Geile Vrolijkdeugt zoekt jongen
Katlinde (36)
★★★★☆
Een gefrustreerde man die alleen de nacht met me wil doorbrengen hoeft niet te reageren, waar ik voor ga is een langdurige relatie et een man die karakter heeft en die me aanspreekt.
Mama Katlinde zoekt dating
Fiejen (33)
★★★★☆
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
TuttekeEos (35)
★★★★☆
Ik hoop dat er iets met je gebeurt nu je me hier ziet, dat je denkt van, jeetje die vrouw wil ik leren kennen. Dat kan, stuur me een lief berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met wie ik een avondje uit ga.
Moeder TuttekeEos zoekt dating
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Ik krijg steeds een vervelende popup op mijn scherm. Ik word er helemaal gek van. Ergens een nerd aanwezig die dat kan oplossen en van grote borsten houdt?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten