Gratis Aanmelden

Dame Antonia123 zoekt dating

Antonia123 (55)

ik ben een eigenwijze, beetje stoere vrouw, doe de dingen graag op mijn manier maar doe ook graag iets samen. liefde van de man die door de maag gaat...ik kook heel graag. hou van mijn kinderen familie en vrienden. ben een beetje vreemd, zegt men, ik ben er zelf al een tijdje aan gewend. zie t leven niet te serieus, dat doet t leven ook niet met mij...kennelijk

Maak contact met haar
  1. Naam: Antonia123
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Dronten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Antonia123 van 55 uit Dronten, Flevoland zoekt dating
Fiejen (33)
★★★★☆
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Qxiaxia (36)
★★★★★
Jong en toch al gescheiden, mijn wereld klapte in een keer in elkaar. Maar goed ik ben er bovenop gekomen en bewandel nu mijn weg alleen. Maar dat wordt best wel saai.
Geile Qxiaxia zoekt man
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
TuttekeEos (35)
★★★★★
Ik hoop dat er iets met je gebeurt nu je me hier ziet, dat je denkt van, jeetje die vrouw wil ik leren kennen. Dat kan, stuur me een lief berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met wie ik een avondje uit ga.
Moeder TuttekeEos zoekt dating
Zoonzin (36)
★★★★★
Zeker weten dat je van mij nooit genoeg krijgt, ik ben altijd in voor nieuwe dingen, geile spelletjes, lekker los gaan! Ik kan je nog veel meer vertellen maar fluister dat liever ondeugend in je oor.
Hete Zoonzin zoekt sexdating
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Teisje
★★★★★★★★★★
Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij alleen. Niet gemakkelijk! Daarom wil ik de gouden tipgever graag belonen met een intiem moment met mijzelf..
Woonruimte gezocht (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten