Gratis Aanmelden

Rijpe Gwndana zoekt relatie

Gwndana (43)

Ik ben opzoek naar een leuke man tussen 25 en 45 jaar. Geen gigolo want plezier komt van 2 kanten. En ook echt geen knappert want ik ben ook niet perfect. Ben ook maar gewoon dus ben op dat gebied heel erg gemakkelijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gwndana
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Oegstgeest
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Gwndana van 43 uit Oegstgeest, Zuid-Holland zoekt relatie
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Heaterinbloei (35)
★★★★☆
Zonder een man in mijn leven kan ik niet eb hoop er dan ook snel één te vinden. Ik ben benieuwd wie zich hier aanbied en met wie ik verder kan gaan in het leven.
Moeder Heaterinbloe zoekt dating
Pialaan (36)
★★★★☆
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
Naomiverslaafd (36)
★★★★★
Heerlijk als mannen me nastaren als ik in een sexy jurkje langs kom. Wat ik graag zou willen dat een man is die me elke dag complimenten geeft omdat ik er lekker uitzie en die me elke dag wil verwennen in bed.
Hete Naomiverslaa zoekt sexdate
Qxiaxia (36)
★★★★★
Jong en toch al gescheiden, mijn wereld klapte in een keer in elkaar. Maar goed ik ben er bovenop gekomen en bewandel nu mijn weg alleen. Maar dat wordt best wel saai.
Geile Qxiaxia zoekt man
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten