Gratis Aanmelden

Milfje Lonelolga zoekt man

Lonelolga (65)

En daar zit ik weer alleen. Dat wist ik natuurlijk toen mijn ex en ik uit elkaar gingen, maar hij heeft zo ongeveer mijn hele sociale leven mee genomen. En ik blijf alleen achter. Zijn er mannen die iets soortgelijks is overkomen? Ben je ook berooid achter gelaten? Zullen we dan kijken of we elkaar kunnen troosten?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lonelolga
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: De Ronde Venen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milfje Lonelolga van 65 uit De Ronde Venen, Utrecht zoekt man
Kitcho (32)
★★★★☆
Weinig dames zullen zeggen dat ze gelukkig zijn omdat ze gescheiden zijn. Ik kan dit wel zeggen maar de details bespaar ik iedereen. Het enige wat ik mis is de lekkere seks. Ik hou van alle standjes en vooral ook als het iets extremer is.
Rijpe Kitcho zoekt sex contact
Muurklimmen (34)
★★★★☆
Graag ga ik naar de klim hal om helemaal hoog te klimmen, later wil ik het op de bergen proberen.
Rijpe Muurklimmen zoekt man
TuttekeEos (35)
★★★★☆
Ik hoop dat er iets met je gebeurt nu je me hier ziet, dat je denkt van, jeetje die vrouw wil ik leren kennen. Dat kan, stuur me een lief berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met wie ik een avondje uit ga.
Moeder TuttekeEos zoekt dating
Chinlindi (36)
★★★★★
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Heaterinbloei (35)
★★★★☆
Zonder een man in mijn leven kan ik niet eb hoop er dan ook snel één te vinden. Ik ben benieuwd wie zich hier aanbied en met wie ik verder kan gaan in het leven.
Moeder Heaterinbloe zoekt dating
Melisa
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn parket kan polijsten. Het gaat om 23 m2. De vergoeding wil ik alleen maar in natura doen. Pas als het werk gedaan is.
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Marigje
★★★★★★★★★☆
En wat als jij bij mij het plafond van een kamer komt schilderen ik zuig je ondertussen af? Je mag mijn hele lijfje dan \"onder schilderen\" met jouw eigen \"verf\"!
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Iemke
★★★★★★★★★☆
In de badkamer moet een nieuwe kraan komen, omdat de oude beschadigd is. Als je dat voor mij wil doen, ben ik bereid om je af te trekken tot je klaarkomt.
Kraan monteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten