Gratis Aanmelden

Gescheiden Miloe zoekt relatie

Miloe (35)

Ik ben heel zelfstandig en onafhankelijk dit wil ik zeer zeker ook blijven. Iets voor vast zoek ik niet maar wel een maatje voor het leven. Daar hoort ook seks bij, ik zeg niet dat een relatie er nooit in gaat zitten maar dat is voorlopig niet ter sprake.

Maak contact met haar
  1. Naam: Miloe
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Eijsden-Margraten
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Miloe van 35 uit Eijsden-Margraten, Limburg zoekt relatie
Kitcho (32)
★★★★☆
Weinig dames zullen zeggen dat ze gelukkig zijn omdat ze gescheiden zijn. Ik kan dit wel zeggen maar de details bespaar ik iedereen. Het enige wat ik mis is de lekkere seks. Ik hou van alle standjes en vooral ook als het iets extremer is.
Rijpe Kitcho zoekt sex contact
Heaterinbloei (35)
★★★★☆
Zonder een man in mijn leven kan ik niet eb hoop er dan ook snel één te vinden. Ik ben benieuwd wie zich hier aanbied en met wie ik verder kan gaan in het leven.
Moeder Heaterinbloe zoekt dating
Fiejen (33)
★★★★★
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Hopeloosgevalll (35)
★★★★★
Ik zoek leuke en spontane mannen, een goed gevoel voor humor vind ik ook belangrijk.
Dame Hopeloosgeva zoekt sex
Maribeles (36)
★★★★★
Sinds een korte tijd gescheiden maar ik kan zo slecht tegen alleen zijn, en geen seks hebben dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik ben geen type die uitgaat dis ik waag mij kans hier.
Milf Maribeles zoekt man
Qxiaxia (36)
★★★★★
Jong en toch al gescheiden, mijn wereld klapte in een keer in elkaar. Maar goed ik ben er bovenop gekomen en bewandel nu mijn weg alleen. Maar dat wordt best wel saai.
Geile Qxiaxia zoekt man
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een romantisch bad aan met mij als je mijn slaapkamer wil komen stuccen. Graag een nette man, respectvol en bij voorkeur jonger dan ik. (Is een fantasie van me..)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten