Gratis Aanmelden

Gescheiden Car0_0line zoekt neuk date

Car0_0line (64)

Ambitieuze dame. 2 kids, maar zeker geen moeke die thuis blijft zitten. Sta graag in de kroeg met vrienden en vriendinnen! Werk fulltime en geniet van de drukte afgewisseld met rust op de bank. Heb zin om weer eens tot over mijn oren verliefd te worden!

Maak contact met haar
  1. Naam: Car0_0line
  2. Leeftijd: 64 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Car0_0line van 64 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt neuk date
Vrolijkdeugt (34)
★★★★☆
Altijd blij en hou van lachen in het leven, lekkere avonturen ben ik niet vies van. Een beetje ondeugend zijn wij allemaal wel eens, dus laten we dat met elkaar een keertje doen. Eens bekijken hoe dat uit gaat pakken.
Geile Vrolijkdeugt zoekt jongen
Muurklimmen (34)
★★★★★
Graag ga ik naar de klim hal om helemaal hoog te klimmen, later wil ik het op de bergen proberen.
Rijpe Muurklimmen zoekt man
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Bolleboos (36)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik al is gedaan en geprobeerd heb eigenlijk alles wat verboden is, wil alleen nog een stapje verder gaan!
Geile Bolleboos zoekt sexdate
Pialaan (36)
★★★★☆
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
s0raya (36)
★★★★☆
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Josien
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi... mijn computer wil niet meer opstarten. Kan iemand mij komen helpen? In ruil voor een spannend moment? Afhangende van de tijd die je nodig hebt om het op te lossen..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Ellemeike
★★★★★★★★★☆
Ik wil je best wel een keer afzuigen tot het einde, maar dan wil ik wel dat je een plafond voor me schildert. Let op: zonder strepen! Mij lukt het gewoon niet.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten