Gratis Aanmelden

Milfje wendyR zoekt sex

wendyR (42)

Goedlachse dame die een gezellig maatje zoekt. Altijd in voor gezelligheid en een praatje. Ik ben geen type fotomodel. Ik ben graag buiten en dol op dieren. Ik kom net zo makkelijk onder de modder thuis als mijn kinderen. Sta altijd voor iedereen klaar en ben nu op zoek naar mijn eigen rots in de branding. Wat ik zoek is een lief, gezellig, prettig gestoord, betrouwbaar maatje voor mij en mijn kinderen.

Maak contact met haar
  1. Naam: wendyR
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje wendyR van 42 uit Almere, Flevoland zoekt sex
Qiuldana (36)
★★★★☆
Ik verlang er naar om een dikke knots in mijn strakke kutje te voelen, een knots die weet hoe hij me moet verwennen me laat kronkelen van genot. Reageer snel zodat we meteen met elkaar in contact komen.
Mama Qiuldana zoekt jongen
Lissandra (36)
★★★★★
Te lang alleen om te weten hoe het was om echt te liefhebben.
Moeder Lissandra zoekt contact
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
Allizee (33)
★★★★☆
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
s0raya (36)
★★★★☆
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
MyriamT (36)
★★★★★
Gescheiden moeder, werkzaam in de voedingsindustrie en ik zoek voornamelijk een nieuwe vaste relatie.
Mama MyriamT zoekt sex
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★☆
Degene die een grote Ikea kast voor mij in elkaar kan zetten en op de juiste plek kan zetten in mijn huis, mag een keer met mij vrijen.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten