Gratis Aanmelden

Milf Fleur95 zoekt jongen

Fleur95 (27)

Stuur me maar een berichtje als je wat wilt weten...als ik je leuk vind dan antwoord ik zeker terug

Maak contact met haar
  1. Naam: Fleur95
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Goeree-Overflakkee
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 155-160 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Fleur95 van 27 uit Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland zoekt jongen
Heaterinbloei (35)
★★★★☆
Zonder een man in mijn leven kan ik niet eb hoop er dan ook snel één te vinden. Ik ben benieuwd wie zich hier aanbied en met wie ik verder kan gaan in het leven.
Moeder Heaterinbloe zoekt dating
Carlizy (35)
★★★★☆
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
s0raya (36)
★★★★☆
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
Kitcho (32)
★★★★★
Weinig dames zullen zeggen dat ze gelukkig zijn omdat ze gescheiden zijn. Ik kan dit wel zeggen maar de details bespaar ik iedereen. Het enige wat ik mis is de lekkere seks. Ik hou van alle standjes en vooral ook als het iets extremer is.
Rijpe Kitcho zoekt sex contact
Vrolijkdeugt (34)
★★★★☆
Altijd blij en hou van lachen in het leven, lekkere avonturen ben ik niet vies van. Een beetje ondeugend zijn wij allemaal wel eens, dus laten we dat met elkaar een keertje doen. Eens bekijken hoe dat uit gaat pakken.
Geile Vrolijkdeugt zoekt jongen
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Lenneke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand met een kettingzaag die een boom kan trimmen voor mij. Na afloop mag je dan kennis maken met mijn getrimde poesje..
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten