Gratis Aanmelden

Dame Rosemarie zoekt man

Rosemarie (63)

Na een stormachtige periode in mijn leven ben ik nu weer helemaal tot rust gekomen en zoek ik een man om samen verder van het leven te genieten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rosemarie
  2. Leeftijd: 63 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Drenthe
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Rosemarie van 63 uit Midden-Drenthe, Drenthe zoekt man
Muurklimmen (34)
★★★★☆
Graag ga ik naar de klim hal om helemaal hoog te klimmen, later wil ik het op de bergen proberen.
Rijpe Muurklimmen zoekt man
Vrolijkdeugt (34)
★★★★★
Altijd blij en hou van lachen in het leven, lekkere avonturen ben ik niet vies van. Een beetje ondeugend zijn wij allemaal wel eens, dus laten we dat met elkaar een keertje doen. Eens bekijken hoe dat uit gaat pakken.
Geile Vrolijkdeugt zoekt jongen
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Pialaan (36)
★★★★★
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
Katlinde (36)
★★★★☆
Een gefrustreerde man die alleen de nacht met me wil doorbrengen hoeft niet te reageren, waar ik voor ga is een langdurige relatie et een man die karakter heeft en die me aanspreekt.
Mama Katlinde zoekt dating
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Ellemeike
★★★★★★★★★☆
Ik wil je best wel een keer afzuigen tot het einde, maar dan wil ik wel dat je een plafond voor me schildert. Let op: zonder strepen! Mij lukt het gewoon niet.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten