Gratis Aanmelden

Milf Fleur95 zoekt jongen

Fleur95 (27)

Stuur me maar een berichtje als je wat wilt weten...als ik je leuk vind dan antwoord ik zeker terug

Maak contact met haar
  1. Naam: Fleur95
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Goeree-Overflakkee
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 155-160 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Fleur95 van 27 uit Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland zoekt jongen
NandaElvira (35)
★★★★☆
Ik ben misschien niet zo dun als al die foto modellen. Maar ik ben een tijger tussen de lakens. Ik kan veel hebben en vind het heerlijk de man te verwennen.
Milfje NandaElvira zoekt relatie
Maislief (34)
★★★★☆
Mijn vrienden noemen mijn prettig gestoord en ik geloof dat ik dat ook wel ben. Maar wat ze niet weten is dat ik een beest in bed ben en dat mag jij zeker gaan ontdekken. Ik vind niet gauw iets gek, zoek dit ook in een man terug.
Hete Maislief zoekt neuk date
Liefpulpje (34)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding heb ik ergens wel een soort bindingsangst gekregen. Het is dus zeker niet mijn bedoeling om een relatie te zoeken. Ik sta ook al een tijdje droog en daar wil ik wel verandering in brengen. Heb jij behoefte aan seks en wil je een wilde nacht beleven dan weet je mij te vinden!
Milfje Liefpulpje zoekt sexdate
Katlinde (36)
★★★★☆
Een gefrustreerde man die alleen de nacht met me wil doorbrengen hoeft niet te reageren, waar ik voor ga is een langdurige relatie et een man die karakter heeft en die me aanspreekt.
Mama Katlinde zoekt dating
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Fiejen (33)
★★★★☆
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Bella
★★★★★★★★★☆
Vers gescheiden en moet nu mijn inboedel verplaatsen naar mijn nieuwe woning, maar dat lukt me nooit alleen en ik heb geen geld meer over. Wie accepeert een vergoeding in natura?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Ik ben allesbehalve technisch... ik krijg mijn wasmachine niet meer gerepareerd! Help! Ik heb er een pijpbeurt met slikken voor over, als jij hem aan de praat krijgt!
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten