Gratis Aanmelden

Milf Anneloesje zoekt contact

Anneloesje (48)

Introvert is wel een woord wat goed bij mij past. In het dagelijks leven omschrijven mensen mij waarschijnlijk ook zo en dat wil ik graag doorbreken. Als ik iemand echt goed ken dan kan ik wel helemaal los komen maar zoiets heeft tijd nodig en dat geven de meeste mensen mij niet.

Maak contact met haar
  1. Naam: Anneloesje
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Woerden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf Anneloesje van 48 uit Woerden, Utrecht zoekt contact
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Lissandra (36)
★★★★☆
Te lang alleen om te weten hoe het was om echt te liefhebben.
Moeder Lissandra zoekt contact
Maislief (34)
★★★★☆
Mijn vrienden noemen mijn prettig gestoord en ik geloof dat ik dat ook wel ben. Maar wat ze niet weten is dat ik een beest in bed ben en dat mag jij zeker gaan ontdekken. Ik vind niet gauw iets gek, zoek dit ook in een man terug.
Hete Maislief zoekt neuk date
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
LitlOwl (35)
★★★★☆
Geil, extreem geil! Ik hou van meermaals klaarkomen en als je wil vertel ik je mijn persoonlijk record. Ik heb ook enkele piercings en ik vind het erg leuk als er daar mee gespeeld wordt.
Rijpe LitlOwl zoekt relatie
Liefpulpje (34)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding heb ik ergens wel een soort bindingsangst gekregen. Het is dus zeker niet mijn bedoeling om een relatie te zoeken. Ik sta ook al een tijdje droog en daar wil ik wel verandering in brengen. Heb jij behoefte aan seks en wil je een wilde nacht beleven dan weet je mij te vinden!
Milfje Liefpulpje zoekt sexdate
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten