Gratis Aanmelden

Gescheiden Anlysa zoekt man

Anlysa (55)

Mijn kijk op het leven is positief en weet daarom ook zeker dat ik hier de man van mijn dromen vind. Lange tijd ben ik al single en kijk er weer naar uit om met jou een fijne relatie aan te gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Anlysa
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Anlysa van 55 uit Utrecht, Utrecht zoekt man
Naomiverslaafd (36)
★★★★☆
Heerlijk als mannen me nastaren als ik in een sexy jurkje langs kom. Wat ik graag zou willen dat een man is die me elke dag complimenten geeft omdat ik er lekker uitzie en die me elke dag wil verwennen in bed.
Hete Naomiverslaa zoekt sexdate
Qxiaxia (36)
★★★★☆
Jong en toch al gescheiden, mijn wereld klapte in een keer in elkaar. Maar goed ik ben er bovenop gekomen en bewandel nu mijn weg alleen. Maar dat wordt best wel saai.
Geile Qxiaxia zoekt man
Fiejen (33)
★★★★★
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Bustierre (36)
★★★★★
Ik zoek een man die echt fan is van grote borsten!
Milf Bustierre zoekt sex
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Hopeloosgevalll (35)
★★★★☆
Ik zoek leuke en spontane mannen, een goed gevoel voor humor vind ik ook belangrijk.
Dame Hopeloosgeva zoekt sex
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Freya
★★★★★★★★★★
Mijn zoon van 10 heeft veel moeite op school met zijn huiswerk en ik zoek een huiswerk begeleider... Ik kan helaas niet met geld betalen en zal het met mijn lichaam doen.
Huiswerk begeleiding (Klus van 2 uur)
Caithlyn
★★★★★★★★★★
Ik heb al geprobeerd mijn over schoon te maken, maar het is onbegonnen werk. Misschien kun jij mij helpen? Ik heb er dit voor over, zoals je op mijn foto kunt zien..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten