Gratis Aanmelden

Gescheiden Costa zoekt relatie

Costa (31)

Veeleisend ben ik zeker niet maar hou wel van een man waar ik kan op vertrouwen en vooral iets mee opbouwen. Ik ben zelf ook heel serieus maar als ik op stap ben dan ga ik helemaal los.

Maak contact met haar
  1. Naam: Costa
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Bloemendaal
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Costa van 31 uit Bloemendaal, Noord-Holland zoekt relatie
Carlizy (35)
★★★★☆
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
TuttekeEos (35)
★★★★★
Ik hoop dat er iets met je gebeurt nu je me hier ziet, dat je denkt van, jeetje die vrouw wil ik leren kennen. Dat kan, stuur me een lief berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met wie ik een avondje uit ga.
Moeder TuttekeEos zoekt dating
Maislief (34)
★★★★★
Mijn vrienden noemen mijn prettig gestoord en ik geloof dat ik dat ook wel ben. Maar wat ze niet weten is dat ik een beest in bed ben en dat mag jij zeker gaan ontdekken. Ik vind niet gauw iets gek, zoek dit ook in een man terug.
Hete Maislief zoekt neuk date
Allizee (33)
★★★★★
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
Bolleboos (36)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik al is gedaan en geprobeerd heb eigenlijk alles wat verboden is, wil alleen nog een stapje verder gaan!
Geile Bolleboos zoekt sexdate
Hopeloosgevalll (35)
★★★★☆
Ik zoek leuke en spontane mannen, een goed gevoel voor humor vind ik ook belangrijk.
Dame Hopeloosgeva zoekt sex
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Babette
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele klusjes in mijn tuin die echt gedaan moeten worden, maar ik heb een voet operatie achter de rug, dus ik zoek iemand die me kan helpen in ruil voor een verwennerij..
Tuin Doen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten