Gratis Aanmelden

Rijpe Bar zoekt relatie

Bar (49)

Tot nu toe ben ik bewust alleen omdat ik eerst wilde weten wat het leven te bieden had zonder dat ik gebonden was. Genoeg gezien, beleeft, gedaan en gelaten voor de rest van mijn leven en nu ben ik er wel aan toe om mezelf te binden en te settelen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bar
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Zwolle
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Bar van 49 uit Zwolle, Overijssel zoekt relatie
Katlinde (36)
★★★★★
Een gefrustreerde man die alleen de nacht met me wil doorbrengen hoeft niet te reageren, waar ik voor ga is een langdurige relatie et een man die karakter heeft en die me aanspreekt.
Mama Katlinde zoekt dating
ChrissyCara (36)
★★★★☆
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Fiejen (33)
★★★★★
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Allizee (33)
★★★★☆
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
Paatrice (33)
★★★★★
Stoute vrouw wel gescheiden maar niet zielig zoekt een leuke man voor lekkere seks. Ben je goed dan natuurlijk voor vaker.
Mama Paatrice zoekt sexdating
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten