Gratis Aanmelden

Mama MiaRR zoekt relatie

MiaRR (28)

Ik zoek voor de afwisseling een man met inhoud. Geen jonge jongens!!

Maak contact met haar
  1. Naam: MiaRR
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: West
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama MiaRR van 28 uit West, Gelderland zoekt relatie
Ilieze (34)
★★★★★
Had het anders gepland niet lang getrouwd geweest maar lang genoeg om te weten wat ik niet meer wil. Wat ik wel wil is een man die net zo als ik altijd geil is. En die houdt van seks op geile plekken.
Milf Ilieze zoekt sex contact
Liefpulpje (34)
★★★★★
Sinds mijn scheiding heb ik ergens wel een soort bindingsangst gekregen. Het is dus zeker niet mijn bedoeling om een relatie te zoeken. Ik sta ook al een tijdje droog en daar wil ik wel verandering in brengen. Heb jij behoefte aan seks en wil je een wilde nacht beleven dan weet je mij te vinden!
Milfje Liefpulpje zoekt sexdate
Pialaan (36)
★★★★★
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
Allizee (33)
★★★★☆
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
Maribeles (36)
★★★★★
Sinds een korte tijd gescheiden maar ik kan zo slecht tegen alleen zijn, en geen seks hebben dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik ben geen type die uitgaat dis ik waag mij kans hier.
Milf Maribeles zoekt man
Chinlindi (36)
★★★★★
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten