Gratis Aanmelden

Dame Slankeden zoekt relatie

Slankeden (28)

Ik ben heel veel met mijn uiterlijk bezig. Al vanaf jongs af aan. Mijn ouders dachten dat ik doorsloeg, maar toen ik ze liet zien dat ik weet tot hoever ik kan gaan, lieten ze me mijn gang gaan. Lijnen doe ik niet aan, maar ik sport graag en ik zoek eigenlijk iemand die dat samen met mij wil gaan doen..

Maak contact met haar
  1. Naam: Slankeden
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Rijswijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Slankeden van 28 uit Rijswijk, Zuid-Holland zoekt relatie
Vrolijkdeugt (34)
★★★★★
Altijd blij en hou van lachen in het leven, lekkere avonturen ben ik niet vies van. Een beetje ondeugend zijn wij allemaal wel eens, dus laten we dat met elkaar een keertje doen. Eens bekijken hoe dat uit gaat pakken.
Geile Vrolijkdeugt zoekt jongen
s0raya (36)
★★★★☆
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
Maribeles (36)
★★★★★
Sinds een korte tijd gescheiden maar ik kan zo slecht tegen alleen zijn, en geen seks hebben dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik ben geen type die uitgaat dis ik waag mij kans hier.
Milf Maribeles zoekt man
LitlOwl (35)
★★★★☆
Geil, extreem geil! Ik hou van meermaals klaarkomen en als je wil vertel ik je mijn persoonlijk record. Ik heb ook enkele piercings en ik vind het erg leuk als er daar mee gespeeld wordt.
Rijpe LitlOwl zoekt relatie
Allizee (33)
★★★★☆
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
Carlizy (35)
★★★★★
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Ashley
★★★★★★★★★☆
Het is niet zo dat ik mijn koelkast niet zou willen schoonmaken, maar ik vind het super sexy om te zien hoe een man dat doet... Dat windt me op.. En dan ben ik niet meer te houden ;)
Koelkast schoonmaken (Klus van 2 uur)
Elodie
★★★★★★★★★★
Ik heb een lek in mijn keuken en ik weet bij god niet hoe ik dat op moet lossen. Ik ben bereid tot heel veel als iemand me kan helpen. Ik heb helaas geen geld...
Lek repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten