Gratis Aanmelden

Dame Slankeden zoekt relatie

Slankeden (28)

Ik ben heel veel met mijn uiterlijk bezig. Al vanaf jongs af aan. Mijn ouders dachten dat ik doorsloeg, maar toen ik ze liet zien dat ik weet tot hoever ik kan gaan, lieten ze me mijn gang gaan. Lijnen doe ik niet aan, maar ik sport graag en ik zoek eigenlijk iemand die dat samen met mij wil gaan doen..

Maak contact met haar
  1. Naam: Slankeden
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Rijswijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Slankeden van 28 uit Rijswijk, Zuid-Holland zoekt relatie
Katylu (33)
★★★★★
Wat denk je als je mijn foto's ziet? Begint je pik al te stijgeren? Kom dan maar eens langs!
Mama Katylu zoekt sexdate
Qiuldana (36)
★★★★☆
Ik verlang er naar om een dikke knots in mijn strakke kutje te voelen, een knots die weet hoe hij me moet verwennen me laat kronkelen van genot. Reageer snel zodat we meteen met elkaar in contact komen.
Mama Qiuldana zoekt jongen
Pialaan (36)
★★★★★
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
NandaElvira (35)
★★★★☆
Ik ben misschien niet zo dun als al die foto modellen. Maar ik ben een tijger tussen de lakens. Ik kan veel hebben en vind het heerlijk de man te verwennen.
Milfje NandaElvira zoekt relatie
Fiejen (33)
★★★★★
Een groot geschapen man is waar ik al een tijdje van droom, Niet eerder heb ik meegemaakt dat zo iemand me heeft geneukt en kijk vol verwachting en bewondering uit naar jou!
Vrouw Fiejen zoekt jongen
Honeybloem (36)
★★★★★
Welke eerlijke, gevoelige man wil mijn partner worden? Ik ben al een tijdje zoekende naar de man die de ware voor me is en nog steeds heb ik die niet gevonden. Ik hoop hier meer succes te behalen in mijn zoektocht naar de man die ik verdien.
Moeder Honeybloem zoekt sex
Marjon
★★★★★★★★★★
Even lekker met mijn borsten spelen? Dan kan... Maar dan moet je wel even een stuk muur voor me stuccen :))) Ongeveer 1,5m2 Dus dat valt wel mee, toch?
Stuccen (Klus van half uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Anissa
★★★★★★★★★★
Ok, ik doe dit echt uit pure geldnood, maar ik heb geen keuze meer. Ik heb dringend iemand nodig voor het verhuizen van wat grote meubels agv een scheiding. Ik betaal in natura.
Objecten transporteren (Klus van 3 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten