Gratis Aanmelden

Geile Kenjiii zoekt relatie

Kenjiii (40)

Welke man heeft er zin om kennis te maken met mij? Ik kan je vertellen dat ik een lief meisje bent, misschien een tikkeltje verlegen en ik ben het soort 'stille waters diepe gronden'. ;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: Kenjiii
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Tongeren
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Kenjiii van 40 uit Tongeren, Vlaams-Limburg zoekt relatie
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Qxiaxia (36)
★★★★☆
Jong en toch al gescheiden, mijn wereld klapte in een keer in elkaar. Maar goed ik ben er bovenop gekomen en bewandel nu mijn weg alleen. Maar dat wordt best wel saai.
Geile Qxiaxia zoekt man
Maislief (34)
★★★★☆
Mijn vrienden noemen mijn prettig gestoord en ik geloof dat ik dat ook wel ben. Maar wat ze niet weten is dat ik een beest in bed ben en dat mag jij zeker gaan ontdekken. Ik vind niet gauw iets gek, zoek dit ook in een man terug.
Hete Maislief zoekt neuk date
Allizee (33)
★★★★☆
Ik laat je graag de hoeken van de kamer zien en ben dol om je mee te nemen naar buiten voor lekkere seks maar dan moet je je wel over geven aan mij. En goed naar mij luisteren.
Milfje Allizee zoekt sex contact
Ilieze (34)
★★★★☆
Had het anders gepland niet lang getrouwd geweest maar lang genoeg om te weten wat ik niet meer wil. Wat ik wel wil is een man die net zo als ik altijd geil is. En die houdt van seks op geile plekken.
Milf Ilieze zoekt sex contact
s0raya (36)
★★★★★
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Yeske
★★★★★★★★★★
Ik zou heel graag een helpende hand wil krijgen bij het compleet schoonmaken van mijn koelkast en vriezer. Dan wil ik je daarna wel een blowjob geven, bij wijze van beloning.
Koelkast schoonmaken (Klus van 1 uur)
Angelieke
★★★★★★★★★☆
Heren, mijn vaatwasser is stuk en een professionele reparaie is te duur voor mij. Wie kan mij helpen en wie accepteert een vergoeding in natura? Alleen als het werkt!
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten