Gratis Aanmelden

Mama Rondvrouwtje zoekt relatie

Rondvrouwtje (44)

Mensen kunnen altijd zo goed oordelen over iemand die iets te zwaar is, bij mij zal ik een klein beetje uitleg gaan geven. Ik heb een aandoening met mijn klieren, daarom ben ik ietsjes zwaarder dan normaal. Maar ach, mijn motto is, take it or leave it.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rondvrouwtje
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Geldrop-Mierlo
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Rondvrouwtje van 44 uit Geldrop-Mierlo, Noord-Brabant zoekt relatie
Leena (35)
★★★★☆
Ik ben alweer enkele jaren gescheiden, mijn huwelijk liep op de klippen omdat mijn man zijn genot elders wou gaan zoeken! Hij vond het absoluut nodig om zich te gaan inlaten met sletten die zichzelf te grabbel gooien voor elke vent die ze tegen komen! Hij was nog zo gek hiervoor te betalen ook! Nu is het mijn beurt, ik ben benieuwd wat hij zal doen moest hij weten dat ik mezelf aanbied om voor het orale genot van een man te zorgen en dat dan geheel gratis! Ik denk dat hij misschien zal beseffen hoe hij mij liet voelen!
Dame Leena zoekt sexdate
Bustierre (36)
★★★★★
Ik zoek een man die echt fan is van grote borsten!
Milf Bustierre zoekt sex
Heaterinbloei (35)
★★★★☆
Zonder een man in mijn leven kan ik niet eb hoop er dan ook snel één te vinden. Ik ben benieuwd wie zich hier aanbied en met wie ik verder kan gaan in het leven.
Moeder Heaterinbloe zoekt dating
TuttekeEos (35)
★★★★★
Ik hoop dat er iets met je gebeurt nu je me hier ziet, dat je denkt van, jeetje die vrouw wil ik leren kennen. Dat kan, stuur me een lief berichtje en wie weet ben jij de gelukkige met wie ik een avondje uit ga.
Moeder TuttekeEos zoekt dating
s0raya (36)
★★★★☆
halloo daar! mijn naam is Soraya en hoop eindelijk is iemand te vinden die me neemt zoals ik ben.. Ben niet opzoek naar een one night stand ofzoo gewoon daten en daarna zien we t wel.
Vrouw S0raya zoekt sex contact
Carlizy (35)
★★★★☆
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Fraukje
★★★★★★★★★★
Ik zit met enkele kapotte dakpannen die vervangen moeten worden. Ik heb reserve pannen, maar durf zelf het dak niet op. Als jij het doet, mag je daarna met me naar bed..
Dakpan vervangen (Klus van 1 uur)
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten