Gratis Aanmelden

Vrouw Rhea zoekt jongen

Rhea (39)

Opzoek naar een man het liefst voor een relatie. Maar dat moet je opbouwen, dat weet ik. laten we eens gaan beginnen met een date, gezellig een hapje eten of een drankje doen, en dan kijken of we een klik hebben. Van mij mag je zeker wel wat ondeugend zijn, ook dat hoort bij een relatie en dan kunnen we ook daar samen van genieten. Ik heb nog geen vaste relatie gehad tot nu toe, dus dit is best wel spannend.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rhea
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Rhea van 39 uit Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland zoekt jongen
Ilieze (34)
★★★★☆
Had het anders gepland niet lang getrouwd geweest maar lang genoeg om te weten wat ik niet meer wil. Wat ik wel wil is een man die net zo als ik altijd geil is. En die houdt van seks op geile plekken.
Milf Ilieze zoekt sex contact
Maribeles (36)
★★★★☆
Sinds een korte tijd gescheiden maar ik kan zo slecht tegen alleen zijn, en geen seks hebben dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik ben geen type die uitgaat dis ik waag mij kans hier.
Milf Maribeles zoekt man
Vlinderie (35)
★★★★★
Gescheiden porno babe ben ik en voor mij gevoel sta ik echt al te lang droog, ik wil geen vastigheid maar echt een geil seks maatje.
Mama Vlinderie zoekt sex contact
Pialaan (36)
★★★★★
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
Carlizy (35)
★★★★★
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
Muurklimmen (34)
★★★★★
Graag ga ik naar de klim hal om helemaal hoog te klimmen, later wil ik het op de bergen proberen.
Rijpe Muurklimmen zoekt man
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten