Gratis Aanmelden

Dame Ladylin zoekt relatie

Ladylin (28)

Op aanraden van een vriendin heb ik mij hier ingeschreven om op zoek te gaan naar een leuke man. Wat ik heel belangrijk vind is dat hij zorgzaam, lief en betrouwbaar is. Vind jij je hierin terug aarzel dan zeker niet om een berichtje te sturen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Ladylin
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Neder-Betuwe
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Ladylin van 28 uit Neder-Betuwe, Gelderland zoekt relatie
Katlinde (36)
★★★★☆
Een gefrustreerde man die alleen de nacht met me wil doorbrengen hoeft niet te reageren, waar ik voor ga is een langdurige relatie et een man die karakter heeft en die me aanspreekt.
Mama Katlinde zoekt dating
NandaElvira (35)
★★★★☆
Ik ben misschien niet zo dun als al die foto modellen. Maar ik ben een tijger tussen de lakens. Ik kan veel hebben en vind het heerlijk de man te verwennen.
Milfje NandaElvira zoekt relatie
Chinlindi (36)
★★★★★
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Pialaan (36)
★★★★★
Sinds de scheiding, inmiddels al weer drie jaar geleden heb ik geen andere man meer gehad. Gelukkig waren er geen kinderen in het spel en verliep de scheiding redelijk soepel. Een kinderwens heb ik nog steeds en hoop dat de man die me leuk vind dat ook heeft.
Hete Pialaan zoekt sex
Maribeles (36)
★★★★★
Sinds een korte tijd gescheiden maar ik kan zo slecht tegen alleen zijn, en geen seks hebben dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik ben geen type die uitgaat dis ik waag mij kans hier.
Milf Maribeles zoekt man
Vlinderie (35)
★★★★★
Gescheiden porno babe ben ik en voor mij gevoel sta ik echt al te lang droog, ik wil geen vastigheid maar echt een geil seks maatje.
Mama Vlinderie zoekt sex contact
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten