Gratis Aanmelden

Moeder HuisvrouwtjeNancy zoekt man

HuisvrouwtjeNancy (49)

De kinderen zijn naar school, man is werken het huishouden is gedaan. Welk privé sauna of hotel wil jij met mij bezoeken?

Maak contact met haar
  1. Naam: HuisvrouwtjeNancy
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Lievegem
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder HuisvrouwtjeNancy van 49 uit Lievegem, Oost-vlaanderen zoekt man
Jenferi (37)
★★★★★
Ik hoop dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat ik de man van mijn dromen hier op korte termijn weet te vinden. Wil alles met je delen en met jou een geweldige toekomst tegemoet gaan.
Dame Jenferi zoekt contact
Ise_jose (40)
★★★★☆
Een jaar geleden heb ik besloten het huwelijk te ontbreken. Een half jaar later was de scheiding rond en was ik weer single. Spijt heb ik er niet van, alleen vind ik wel dat de avonden eenzaam zijn en het zou fijn zijn als er weer een man mijn leven binnenkomt stappen.
Hete Ise Jose zoekt sex contact
Deerne (37)
★★★★★
De scheiding heeft de nodige sporen achter gelaten bij me en hoop ze snel te kunnen vergeten. Wie weet ben jij het die me weer het fijne van het leven laat inzien en we smoorverliefd worden op elkaar.
Milf Deerne zoekt neuk date
Ziri (38)
★★★★★
Echt, ik dacht de ware liefde gevonden te hebben in een vrouw. We waren getrouwd en het was heel leuk. En geil. Maar toch was ze niet mijn grote liefde. Dus uit elkaar gegaan. Mijn grote liefde zoek ik nu niet, even niet. Ik zoek nu gewoon weer wat anders, een knappe kerel die me regelmatig komt neuken. Weer eens wat anders dan een vrouw!
Milf Ziri zoekt sex
1984Harmkx (38)
★★★★★
Dagdag, ik ben nog niet zo heel lang gescheiden, maar wil weer eens lol hebben in mijn leventje..
Geile 1984Harmkx zoekt sex
Uriana (40)
★★★★★
Gescheiden en dus al een tijdje geen plezier meer gehad. Met plezier bedoel ik dan intimiteit, lekkere lange nachten. Zou je zoiets ook kunnen verleren?
Vrouw Uriana zoekt relatie
Emmeke
★★★★★★★★★☆
IK heb een hoog plafond in mijn hal: 5 meter en ik wil daar graag een lamp ophangen, maar ik krijg dat nooit alleen gedaan. Ik zoek dus hulp en ben bereid je te betalen met mijn lijf.
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik snap helemaal niks van een Ikea buffet, hoe ik die in elkaar moet zetten en ik heb geen vent om me er mee te helpen. Daarom zoek ik hier iemand die langs kan komen..
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten