Gratis Aanmelden

Moeder KateNnN zoekt contact

KateNnN (45)

Ik weet dat ik een leuke vrouw bent, dat hoef ik dus ook niet te horen. Ook berichten met alleen "hoi" hoef je niet aan te komen. Wat ik leuk vind is een berichtje te krijgen van een leuke man die weet wat hij wilt en ook echt wil afspreken.

Maak contact met haar
  1. Naam: KateNnN
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Sint-Niklaas
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder KateNnN van 45 uit Sint-Niklaas, Oost-vlaanderen zoekt contact
Irislikje (37)
★★★★☆
Wat ik heel graag zou willen is lekker vrijen in de buitenlucht. Ik weet een paar hele goede en spannende plekjes nu alleen nog iemand vinden die ervoor open staat
Vrouw Irislikje zoekt sexdating
NieuwLeventje (38)
★★★★★
Helaas ben ik een lange tijd ziek geweest en heb ik geen tijd gehad om te genieten van het leven. Nu is het moment daar en kan ik weer gaan genieten. Ik zoek een man die dat samen met mij wilt gaan doen. Leeftijd doet er niet zo veel toe als jij maar leuke gesprekken kan voeren en geen discussie uit de weg gaat ben ik al geïnteresseerd.
Rijpe NieuwLeventj zoekt dating
Hazala (40)
★★★★☆
Ik ben ambitieuze vrouw die al een tijdje zich volledig inzet voor haar werk. Een mooi escape om de scheiding te verwerken dacht ik maar helaas is dat niet zo. Ik heb een tijdje vrij genomen en als jij me wel leuk vind heb ik alle tijd om met jou te ontdekken of we bij elkaar passen.
Dame Hazala zoekt jongen
Mayraa (40)
★★★★☆
Na ruim tien jaar ben ik weer single en had dat echt niet verwacht. Mijn ex man kon zijn handen niet thuislaten en vond het nodig om met zijn collega een avontuurtje te beleven, Dan heb je aan mij een verkeerde en ben ik zo vertrokken,. Zoek een man die mijn vertrouwen niet beschaamd.
Gescheiden Mayraa zoekt neuk date
Hanadie (40)
★★★★☆
Als eigen ondernemer sta ik wel stevig in mijn schoenen, maar dat moet ook wel het is soms een harde wereld. Daarom vind ik het op zijn tijd ook erg fijn als ik die kant eens kan laten vallen.
Mama Hanadie zoekt neuk date
Lekkertje1985 (37)
★★★★☆
Ik ben een gescheiden vrouw met 2 kinderen die opzoek is naar wat meer spanning in mijn leven.
Gescheiden Lekkertje198 zoekt dating
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten