Gratis Aanmelden

Vrouw Adiva zoekt relatie

Adiva (50)

Lieve, eerlijke, romantische man gezocht die mij in de watten wilt leggen. Ik heb een rot ervaring achter de rug en hoop echt weer iets moois te beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Adiva
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Stede Broec
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Adiva van 50 uit Stede Broec, Noord-Holland zoekt relatie
Medusa (38)
★★★★☆
Ik zoek een man die een bierbuikje heeft, liefst met wat borsthaar. Ik vind dit gewoon heel sexy! Hoef ik me toch niet om te excuseren toch?
Milf Medusa zoekt neuk date
DionneEgi (37)
★★★★★
De scheiding heeft me wel wat gedaan, ik heb me een tijdlang gebruikt gevoelt maar heb dat gevoel eindelijk achter me weten te laten. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die het mij wel ziet zitten om een relatie aan te gaan.
Hete DionneEgi zoekt dating
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
HemelseBrooke (37)
★★★★★
Nog niet zo heel lang geleden zijn we gescheiden en ik ben degene geweest die het heeft aangevraagd. Het vertrouwen was helemaal weg en met iemand die ik niet kan vertrouwen wil ik geen relatie hebben!
Moeder HemelseBrook zoekt sexdating
Lapinda (39)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik heb gedaan in mijn leven, maar wat ik altijd nog is heb willen doen is een rollenspel.. Ik speel dan de agente en jij het boefje? Ik ben dol op lingerie,hoge hakken en kan erg goed dansen.
Vrouw Lapinda zoekt jongen
DDivorced (38)
★★★★☆
Sind mijn scheiding sta ik droog en speel ik alleen maar een beetje met mijzelf. sinds enige tijd heb ik enorme behoefte aan fysiek mannelijk contact en dat voor mij het signaal om de markt af te struinen en op zoek te gaan naar een seksmaatje.
Dame DDivorced zoekt jongen
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Yneke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn gras kan maaien en in ruil daarvoor met mij een douche wil nemen. Mijn grasmaaier is kapot, dus wel met die van jou komen. Mijn tuin is klein.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Carijn
★★★★★★★★★☆
Ik bied je 10 minuten met mijn borsten aan als jij een beton blok van 80 x 60 x 50 cm uit mijn tuin weg kan halen en naar de stort kan brengen. Beloning pas na het handenwassen.
Afval Weggooien (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten