Gratis Aanmelden

Vrouw Sportievemeid zoekt neuk date

Sportievemeid (49)

Dol op sporten ben ik en ik zoek wel een vriend die net als ik dol is op sporten. Ook hou ik van romantiek en dat mag een avond op de bank met kaarslicht en goede muziek. Met mij haal je wel een ondernemend type in huis. Spreekt dit je aan, dan hoop ik echt heel snel op een reactie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sportievemeid
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Meerssen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Sportievemeid van 49 uit Meerssen, Limburg zoekt neuk date
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Livan (39)
★★★★☆
Hou jij wel van wat oudere borsten? Nouja, zo oud ben ik nog niet hoor. En mijn borsten zien er nog uit als die van een jong meisje. En ze willen ook nog heel erg verwend worden! Weet jij hoe je dat doet? Dan hoop ik dat je snel bij me langskomt.
Milfje Livan zoekt dating
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
DivorcedLifeSux (40)
★★★★★
Hoi, ik ben tot mijn grote geluk gescheiden! Maar na een tijd begon ik toch iets te missen. Ik hoop mijn soulmate te vinden maar een goede vriend sla ik nooit af!
Mama DivorcedLife zoekt man
Lapinda (39)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik heb gedaan in mijn leven, maar wat ik altijd nog is heb willen doen is een rollenspel.. Ik speel dan de agente en jij het boefje? Ik ben dol op lingerie,hoge hakken en kan erg goed dansen.
Vrouw Lapinda zoekt jongen
Stippelbeestje (37)
★★★★☆
Lief, ongeduldig, onafhankelijk, zorgzaam, en zin in nieuwe uitdagingen
Vrouw Stippelbeest zoekt jongen
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten