Gratis Aanmelden

Mama Merly zoekt jongen

Merly (48)

Massage is een specialiteit van mij en ik verwen graag mannen met een massage en een happy ending. Je body zal trillen van genot tot ieder vezeltje als ik met jou klaar ben. Reken er maar vast op dat jij aan mijn massage verslaafd gaat raken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Merly
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Weert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Merly van 48 uit Weert, Limburg zoekt jongen
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Lipgloss (37)
★★★★★
Voor mij hoeft er niet gelijk een vaste relatie te komen, ik had zelf in gedachten om eerst elkaar beter te leren kennen en dan wat de toekomst uit gaat wijzen merken wij wel.
Gescheiden Lipgloss zoekt dating
Fleurtje33 (39)
★★★★★
Was al op jonge leeftijd getrouwd maar het hield geen stand, nu weer vrij om te doen wat ik wil en zoek dus ook niet iemand met trouwplannen maar gewoon samen plezier maken de rest zien we wel.
Vrouw Fleurtje33 zoekt sexdating
Gouweouw (38)
★★★★★
Het heeft totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ben ik ook niet meer van plan. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Carriere is wel belangrijk voor mij en zoek wel iemand met werk en die ook echt iets van zijn leven wilt maken en dan het liefste samen met mij.
Hete Gouweouw zoekt contact
Ummmah (40)
★★★★★
Soms kan ik lekker gek zijn en soms serieus wanneer het nodig is. Ik hou nou eenmaal van lachen en plezier maken en wil dat graag met iemand kunnen delen.
Dame Ummmah zoekt dating
Gabbij (40)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik eens goed naar mij zelf gaan kijken en ook wat veranderd daarin. En ik moet zeggen het bevalt mij prima. Ik voel mij een stuk beter en ook weer een happy goedlachse vrouw geworden. Dus ik wil een nieuw hoofdstuk openen in mijn leven.
Rijpe Gabbij zoekt sex
Lysanne
★★★★★★★★★☆
Ik heb een flinke schilderklus voor een liefhebber... Helaas geen geld voor een pro, maar wel een lichaam dat ik je aanbied wanneer de klus geheel geklaard is..
Muur schilderen (Klus van 4 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Belle
★★★★★★★★★☆
Als jij mijn ramen komt wassen dan mag je daarna seks met mij hebben. Zo simpel is dat. Wegens gezondheidsproblemen kan ik het niet zelf en sta ik ook weer veel te lang droog :/
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten