Gratis Aanmelden

Mama Minder_Veeleisend zoekt dating

Minder_Veeleisend (55)

Ik heb mijn eisen nog maar eens naar beneden bijgesteld. Mijn vriendinnen zeggen namelijk dat ik enorm veeleisend ben. Ik ben vanaf nu dus gewoon op zoek naar een leuke en gezellige vent. Zie je er dan ook nog eens goed uit, dan is dat mooi meegenomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Minder_Veeleisend
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Minder_Veeleisend van 55 uit Leeuwarden, Friesland zoekt dating
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
Sjuulieeta (40)
★★★★☆
Geluk zit in een klein hoekje maar ik heb wel heel veel kleine hoekjes waarin ik moet zoeken om het te vinden. Ik ben een gescheiden vrouw die het al veel te lang moet doen zonder man en wil dat daar een einde aan komt.
Hete Sjuulieeta zoekt man
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
Marilyne (38)
★★★★★
Hoe lang is het voor mij geleden dat ik de liefde bedreef met een man, ik kan het mij niet meer herinneren maar het was ver voor mijn scheiding. Dus je kan je voorstellen dat het wel weer tijd word.
Rijpe Marilyne zoekt sexdating
Tammiej (40)
★★★★☆
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
DionneEgi (37)
★★★★☆
De scheiding heeft me wel wat gedaan, ik heb me een tijdlang gebruikt gevoelt maar heb dat gevoel eindelijk achter me weten te laten. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die het mij wel ziet zitten om een relatie aan te gaan.
Hete DionneEgi zoekt dating
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Maasje
★★★★★★★★★☆
Mijn auto wil niet meer starten dus ik zoek een monteur of iemand die mijn boodschappen kan komen brengen de komende drie weken tot ik weer uitbetaald krijg. Vergoeding in natura.
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele onhandige dingen die naar de stort moeten, maar mijn Mini is daar niet zo geschikt voor. Ik laat je met mijn borsten spelen als je het voor mij wilt doen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten