Gratis Aanmelden

Gescheiden Glanskss zoekt contact

Glanskss (49)

Het enige wat ik mis is een maatje om leuke dingen mee te ondernemen en het dagelijkse lief en leed mee te delen. Ik woon samen met mijn zoon van 11 (woont voornamelijk bij mij) en een heerlijke knuffelkat. Nu ben ik het knuffelen met mijn kat alleen een beetje zat;) Zoek een teddybeer waar ik lekker tegen aan kan liggen

Maak contact met haar
  1. Naam: Glanskss
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Oldambt
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Glanskss van 49 uit Oldambt, Groningen zoekt contact
Ginessa (40)
★★★★☆
Ik hoop een man te vinden die stevig in zijn schoenen staat want ik ben een temperamentvolle vrouw. Een beetje wispelturig maar ook heel lief en zorgzaam. Hoop dat je me nog leuk vind en me snel een reactie stuurt.
Dame Ginessa zoekt sex
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Janika (39)
★★★★☆
Ik kan het niet afleren want sinds mijn jeugd ben ik het verleidende type. Nu wil ik hier verandering in brengen en is gelijk ook de reden waarom ik mij hier heb ingeschreven. Ik wil mij eens laten verleiden en dat zal aan jou zijn om de juiste manier te vinden.
Mama Janika zoekt sex contact
CecileRox (38)
★★★★☆
Het single leven ken ik inmiddels wel, alle positieve en negatieve kanten ik meegemaakt en kijk vol verwachting uit naar de man die met mij een relatie wil aangaan. Ik wil een man in mijn leven, een man die me lief heeft en gezelschap bied.
Milf CecileRox zoekt jongen
EssieL (38)
★★★★☆
Ik hou van reizen, feesten, en shoppen. Maar een avondje op de bank volstaat ook prima. Ik ben gescheiden en nu nog alleen. Ik hoop dat ik niet lang meer alleen hoef te zijn. Ik wil al deze leuke dingen graag kunnen doen met een leuke man.
Hete EssieL zoekt sexdate
Rrenske (39)
★★★★☆
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje? Die man die ervoor zorgt dat ik weer helemaal ga stralen? Ik hoop het wel.
Gescheiden Rrenske zoekt dating
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten